16/17 H:11 | Fenerbahçe 2-0 Galatasaray | MS | 20 Kasım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selçuk cırcır olduğu için ilk 11'de yok diyorlar. Ama yedek olacakmış.

Yedek olunca cırcır geçiyormuş sanırım. Ulan adam rahatsızsa ilk 18'e alma adamı. Sonradan oyuna girince cırcırı geçmiş mi olacak? Yalanın da bu kadarı.

Kestim oynatmıyorum de kardeşim. Nedir bu kıvırmalar yani..

Çene reis geliyo mu

hqdefault.webp

Son düzenleme:
Teknik direktörümüz Olde Riekerink’in arkadaşları da bu akşam deplasman tribününde olacak. #GSlive

CxtJ90dW8AAEiHA.jpg

Lens mens değilde inşallah Sabri, Semih, Selçuk oynamaz :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

semih sag bek
gorunce sasirmayin diye soyluyorum

3S>>>>>Ronaldo vs Galatasaray :((((((((((((((((((((((((((((((((((((

lens net yokmu simdi?

Ozan napmis la

3S organizasyonlarda kaliteli bir çalışma ortamı oluşturmak ve sürekliliğini sağlamak için geliştirilen bir tekniktir..Bu 3S Seiri-Seiton-Seiso yani Ayıklama-Düzen-Temizlik olarak Türkçe'ye uyarlanır.Galatasaray'da da artık uygulanması gereken bir teknik olmalı.Galatasaray'da da herkesin malumu üzerine 3S yani Semih-Sabri-Selçuk üçlüsü var.Bu adamlardan kurtulmak için Japonların yaptığı gibi ayıklama-düzenleme-tekniğini kullanarak bu 3 futbolcuyu derhal takımdan uzaklaştırmalıyız.

O değilde

Antalya Arena Fenerbahçe 0-1 Galatasaray Türkiye Kupası

TT Arena Galatasaray 0-0 Fenerbahçe Süper lig

Ülker Arena
Fenerbahçe 1-1 Galatasaray Süper lig

TT Arena Galatasaray 2-1 Fenerbahçe Süper lig

Nasıl algı operasyonu yapıyolar
Sanki 17 senedir içerde dışarda yenemiyoruz
Son maçlara bakılırsa psikolojik üstünlük bizde.
Kasmasın çocuklar en kötü beraberlik.

Selcuk oynamayacaksa ben Semih ve Sabriye raziyim.

Dursun Özbek: İnanarak gidiyoruz Kadıköy'e! Galibiyete inanmayan varsa otobüse binmesin.

Galibiyetimize sayılı dakikalar kaldığının bilincindesinizdir umarım, bu akşam yanacak buralar.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt