16/17 H:12 | Galatasaray 3-1 Bursaspor | M.S | 25 Kasım

Joshua John da baya iyi adam bizim Yasin'i falan top diye oynar.

Hayır iş içinden çıkılmaz bir hal almaya başladı. Bakıyorum Selçuk ve Wesley dışında orta sahada oyun kurabilecek başka alternatif yok elimizde kaldı ki ikisi de rezilleri oynuyorlar çok uzun bir süredir. Carole desen geçen sezondan çok uzak orta açmıyor yada açamıyor bilmiyoruz , kaldı ki bu maç o da yok üstüne üstlük alternatifi de yok ; stoperlere gelince en iyi stoperimiz derbide o penaltıyı yaptıran Serdar , sağ bek konusuna değinmek istemiyorum bile , Podolski desen zor yürüyor , Sinan desen yine hüsran iki maç ışık verir gibi oldu gerisi yok gelmiş kaç yaşına o yaşta elalem tek başına çıkıp derbi alıyor yada takımını taşıyor yeri geldiğinde , Yasin ise Töre , Ambarat , Volkan Şen grubuna dahil beyinsiz kafası kopuk tavuk gibi sağa sola top çekmekten başka bir şey bilmeyen hızlı klasik ligimiz kanat oyuncularından , daha yazılacak çok şey var ama elim varmıyor , koca Galatasaray'ı bu hale getirenlerin Allah bin türlü cezasını versin diyorum.

2-3 farkla alamadığımız taktirde teknik ekibin sonu olur diye düşünüyorum. Riekerink beyi çok severim ama son haftalarda çok hata yaptı, tecrübesizliğinden-yetersizliğinden. 2-3 farkla galibiyet alamassak takım son sürat düşmeye devam eder.

A spor Turk takimlarinin avrupa kupalarindaki unutulmaz geri donusleri diye bi haber yapmis.bizim cevirdigimiz maclar M.united,Milan,R.Madrid.fenerin E.Frankfurt:oley:

bundan sonra maçlarda saçımı başımı yolmamak için sert jöle ve bir kutu prozac ile ekran başına geçiyorum.

oh miss

Nef@Nef_Style 20 sa.
Galatasaray - Bursaspor maçı başlamadan önce iki takımın geçmişine göz atmaya ne dersiniz? #HerNefesteBirlikte

https://twitter.com/i/videos/801811075922411520?embed_source=facebook

CyGu5piXAAAEDTZ.jpg

Parçalıyla parçalanmayalım.

Hakan-Serdar-Semih-Sabri ligin en kötü 4lüsü olabilir abartisiz. Bunu cikaran TD cikmasin maca, istifa etsin.

aksama mac var. Ozlemisim bizim takimin yan paslarini. Sabri den Hakana, Hakandan Serdara, Serdardan Carole, hoop don yine at Serdara, Serdardan Hakana, ve sonunda top ikinci bolgeye gecer. orta sahada da bol bol yan paslar. ilerde yaratici oyuncumuz olmadiginden topu ilerde tutamiyoruz ve ataga gecemiyoruz. Sneijder zaten bitmis.
Eziyet gibi bir mac olur yine. Insalah yanilirim.

Son düzenleme:
aksama mac var. Ozlemisim bizim takimin yan paslarini. Sabri den Hakana, Hakandan Serdara, Serdardan Carole, hoop don yine at Serdara, Serdardan Hakana, ve sonunda top ikinci bolgeye gecer. orta sahada da bol bol yan paslar. ilerde yaratici oyuncumuz olmadiginden topu ilerde tutamiyoruz ve ataga gecemiyoruz. Sneijder zaten bitmis.
Eziyet gibi bir mac olur yine. Insalah yanilirim.

Carole yok orada bir yanılgı mevcut fakat diğerlerinde yanılacağını zannetmiyorum

inşallah yanılırsın tabi

Pek mac bileti para muhabbetine girmem ama ilk seanslar 7 TL iken , 7 tane sinema filmine gitmekten daha yuksek bir fiyat konmus kale arkasina . Tahminim 7-8 bin kisi . Kombinelilerin yarisi gitmez , zaten kombineliler de yariya indi bu sene

Bilet alan da 1000 kisi ya olur ya olmaz

Geri
Üst Alt