Halis Akgün
Tecrübeli Üye
- 26 Ekim 2014
- 7.013
- 781
- 388
yabancı futbolcu yerine türk almayı tercih ediyorum diyen bi adam hamza daha ne denir 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hamza'nin kovulmasi dogruydu,yerine 5 yildir takim calistirmayan Denizli'nin gelmesi yanlisti
Melo'yu istemeyip
Daha ilk cümleden falso.
Benim yakın bir arkadaşım var Bursalı, Hamza hocayla tanışmış tesislerde.
Melo'yu gönderme gibi niyetinin olmadığını, başkanın marifeti olduğunu; Sightorson ve De Jong'u istediğini ama mali kriterler gerekçe gösterilerek alınmadığını söylemiş.
Melo kalsa, De Jong ve Kolbeinn gelseydi şimdiye imparator hamza hoca derdik herhalde; ama Dursun'un naneleri Hamza hocayı yaktı. Bruma'yı da Dursun göndermek istemiyorduysa ne olayım.
Hamza hoca Galatasaray'dan gönderildiğinde en şidddetli tepkiyi takımda olmayan Melo vermişti ayrıca, hatırlatayım. Hamza hocanın en büyük hatası yönetim çapsızlığını kendi üzerine alması oldu.
Sanane
Bugun ona yaptiğini yarin bana yada baskasins yaparsin ama helal olsun adam iyi sabrediyo sana
Ee gecen seneki puan diyorsun iyi koyu diyorsun bak bakalim 11.haftada nr farki varmis hamzali takimla bu takimin. Ben soyleyeyim mi hic. Niyr riekerink'e laf ediyoruz.Geçen sene iyi kötü gidiyordu gene kovulana dek, o kovulduktan sonra adam akıllı puan alamadık. Şu anda gene puan durumunda üzerimizde. Valla iyi fikir, Galatasaray yarıştan koparsa gider Hamza hocalı Bursa'nın üst sıralara oynamasını izlerim Riekerink'li rezillikten daha iyi gelir.
Sneijder ve Selcuk diyorsun bi deYanılmıyorsam bugün farklı kazanırız Sneijder ve Selçuk maça damga vurur