16/17 H:12 | Galatasaray 3-1 Bursaspor | M.S | 25 Kasım

yabancı futbolcu yerine türk almayı tercih ediyorum diyen bi adam hamza daha ne denir :D

yakin cevremde de , forumda da , her soyledigimde dinlemeyen onca kisi var ama meramimi anlatamiyorum .. dursun yarsuvat aysal meselesi degil hamza riekerink denizli meselesi hic degil

oyuncularda problem . tamam bunlari idari olarak adam edemeyen yonetim , sonuna kadar kabul , antrenman veremeyen teknik ekipler , ona da tamam

ama bunca degisikligin hepsini reddeden de bu oyuncular , sozlesmeleri de var gonderemiyorsun , ciftlige cevirmisler

sinan madem oyle , ne yapacagiz sikayet etmek disinda dersen .. cevap basit ... cozumu yok ,sakin olacaksiniz , hazmedeceksiniz , alisacaksiniz ve maclari futbol keyfi adina izleyeceksiniz , yoksa uzulursunuz

soyluyorum 1,5 senedir anlatamiyorum , 2 sene sonra da ayni olacak , belki o zaman hakliymis sinan dersiniz !

Hamza'nin kovulmasi dogruydu,yerine 5 yildir takim calistirmayan Denizli'nin gelmesi yanlisti

o dönem boşta olan Favreyi getirmek yerine medya ve camia baskısıyla getirdiler. İşbecer baya istiyordu Favreyi. Sonra istifa etti Ocak ayında zaten.

Dursun yönetimde belki aklı başında tek isimdi.

Melo'yu istemeyip

Daha ilk cümleden falso.

Benim yakın bir arkadaşım var Bursalı, Hamza hocayla tanışmış tesislerde.

Melo'yu gönderme gibi niyetinin olmadığını, başkanın marifeti olduğunu; Sightorson ve De Jong'u istediğini ama mali kriterler gerekçe gösterilerek alınmadığını söylemiş.

Melo kalsa, De Jong ve Kolbeinn gelseydi şimdiye imparator hamza hoca derdik herhalde; ama Dursun'un naneleri Hamza hocayı yaktı. Bruma'yı da Dursun göndermek istemiyorduysa ne olayım.

Hamza hoca Galatasaray'dan gönderildiğinde en şidddetli tepkiyi takımda olmayan Melo vermişti ayrıca, hatırlatayım. Hamza hocanın en büyük hatası yönetim çapsızlığını kendi üzerine alması oldu.

Sana sow dunyasina hos geldin diyorum sadece.
Calistigim kurumda en onemli halkayi baskan gonderecek bende mudur olarak izleyecegim. Kusura bakma da kulup hocaligi essek basligi degil 60 milyon euroluk yillik gideri ve kazanilacak 100 milyon euroluk sezon gelirini emanet edilen yer.
Degil dursun rahmetli Ali sami Yen kalkip meloyu gonderecegim dese canli yayin duzenler got gibi ortaa birakir giderdim.

Hamzayi gozunuzde cok buyutmeyin derim

yakinda eminim disiplinli bir alman ,ya da tuchel ,favre gibi biri gelecek , ama yine ayni olacak ... o zaman jeton dusecek sizde , bu kez de yonetim yonetim diyeceksiniz , 2 sene icinde o da degisecek , ama yine ayni olacak

sira en son belki futbolculara gelir .. belki ..

Geçen sene iyi kötü gidiyordu gene kovulana dek, o kovulduktan sonra adam akıllı puan alamadık. Şu anda gene puan durumunda üzerimizde. Valla iyi fikir, Galatasaray yarıştan koparsa gider Hamza hocalı Bursa'nın üst sıralara oynamasını izlerim Riekerink'li rezillikten daha iyi gelir.
Ee gecen seneki puan diyorsun iyi koyu diyorsun bak bakalim 11.haftada nr farki varmis hamzali takimla bu takimin. Ben soyleyeyim mi hic. Niyr riekerink'e laf ediyoruz.

belkide Eren'in en çok oynaması gereken maç bu bildiğin analizsiz yönetimin hazırladığı 11 Bursa'nın stoperlerinin Eren'e karşı ne kadar zor durumda kalabileceğini bilmeliydi Riekerink

Batalla'nın atacağı golü anlatayım,ceza sahasına koşu yapıp atar de jong ve selçuk batallanın çok uzağında pozisyonu takip ederler

Sorun futbolcularda degil degnegi olmayan coban misali durumumuz. Calismiyor kimse calistiramiyoruz.

Yeni gelenleri gecelim.
Yaz doneminde.
Sabri, semih, yasin, donk, olcan, umut, hakan, chedjou
Su adamlardan kurtulup defans hattini yenileseydik orta sahaya yine tolga gelseydi.
Forvet yine eren olsaydi ama
4+4+2 gibi buyuk bir bonservis ve yillik 2.2+2+2 gibi paralari atmamis olup daha nizami seviyede gonderseydin duzelirdin.

Ne yaptik 3 tane 2.5 ustu alan yuk oyuncunun yanina
2,5 jong
2.2 eren
2 serdar
2 tolga
ekedin. Eski kafa ile yonetildigimizden cok alan oynamali cok alan iyi oynar kafasini yasayan yonetim varsa les oyunu da bu duzeni de yasariz.

Sneijdere 3.5 milyon euro versen sanki uzatmayacakmis gibi yillik +1.5 veren uber zeki adam varsa basimizda yasananlar normal.

Birde sanki kendisi ust duzey gelir birakip kusursuz yonetmis gibi tuzuk degistirecegim artik gelenler borc birakamayacak fikrinin sahibi. Kendi yonetimi 100 milyon euroyu cop etti sorun degil bu.

Kotu yonetiliyoruz ck kotu. Basimizda bir futbol akli yok, bakkal zihniyetinde yonetiliyouz

Taraftar insallah Hamza yi falan cagirmaz tribune dogru.

Yanılmıyorsam bugün farklı kazanırız Sneijder ve Selçuk maça damga vurur

Bugün kazansak da yaş ortalaması ve oyun tarzlarını göz önüne aldığımızda ortasahası Jong-Selçuk-Sneijder olan takımın uzun vadede başarılı olması imkansız.

selçuk sneijder ve sabriyi göndermememiz gerektiğini tüm renktaşlarımız anlayacak bu maç

539152be74d146229413f128c0c64db6.jpg

Staddayım boş

T@patalk ????

@Tuna

Eger bu denli cok yonetim ve teknik ekip degisikligine ragmen iskeletteki tum oyuncular ayni fizik yetersizligi , ayni kondusyon zaafini , ayni macin sonunu getirememeyi yasiyorsa bu durumda klupte hakimiyetlerini ilan ettikleri manasina gelir

Diyeceksiniz ki buna musade eden ... vs vs ...

Dogru .. Edilmemesi gerekir . Fakat eldeki araclar son derece net . Oyuncuya sozlesmesine gore belli rakamin uzeri ceza veremiyorsun , versen de tahsil edemiyorsun .. Oyuncuyu bu yuksek sozlesmeleri varken kovamiyorsun

Tek caren var . Parasini verip , yani adeta cope atip eboue gibi alt takimlara gondermek .. Yani selcuk sneijder e 8 milyonu verip oynatmayacaksin . Verebilecegin yegane ceza bu

Onda bile oyuna girip mac baslarini alamadiklari icin huzursuzluk cikariyorlar . Adamlarin tekinin mac basi parasi 50-60 bin lira.

Lig TV deki yorumcu ne kadar akilli ve zekice konusuyor. Bizim hoca dinlerdir insallah.

Geri
Üst Alt