Göktuğ Demirbağ
10 Numara!
- 24 Haziran 2013
- 19.426
- 5.347
- 1.743
Serdarı bizimkiler ıslıklıyor sanki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bursa varya 2 kere geldi çok kötüler bala gol attılar allahın izniyle bugün kazanıcaz
T@patalk![]()
Yasin,Sneijder,Linnes 3'ü müthiş bugün
Alttaki oyuncu eger kendini egerse faul veriliyor.Tabi bizimkiler pek egilmemesine ragmen faul veriliyorAbi şu kafa toplarını biri bana anlatsın ya bizim takımda mı problem var benim algımda mı? Fener maçı Eren ile Kjaer topa sıçrıyor Kjaer daha yukarı çıktığı için Eren altında kalıp eğiliyor faul Fener lehine, Rvp ile bizden bir oyuncu aynı durumu yaşıyor faul yine Fener lehine bu her maç böyle bunun matematiği nedir yani
Abi şu kafa toplarını biri bana anlatsın ya bizim takımda mı problem var benim algımda mı? Fener maçı Eren ile Kjaer topa sıçrıyor Kjaer daha yukarı çıktığı için Eren altında kalıp eğiliyor faul Fener lehine, Rvp ile bizden bir oyuncu aynı durumu yaşıyor faul yine Fener lehine bu her maç böyle bunun matematiği nedir yani
myc ne bilmiyorum ama olur renktaş
trollük yapmıyorlarsa başka takım taraftarıdır bu adamı savunanlar. ben kuşsporu tutsam ben de savunurum.
özellikle Linnes ne öyle ya.
bildiğin hücumcu bekceza sahası içinde verkaça girmeye çalışıyor
Hakan'a çarpan top çarpmasaydı arkada Linnes vardı belki golünü atardı
Hamza Bursayi çok defansif oynatıyor, bizim için gol şansı yaratmayı kolaylaştırıyor
Yandaki hakemin psikolojisini bozduk ikinci devre gör sen kararlarıZaten abi Son dört beş maça baktığın zaman rakiplerin bişey yaptığı yok
Yaptığımız basit hatalardan adamlar iki kere gelsede gol atıyorlar
Üstüne hakemler ve en büyük Problem bizim ağar oynamamız
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Sarperle sergen forumda yok.
3 puan almamamız icin bir sebep goremiyorum
Sneijder bir de gol atarsa çok iyi olur
Tabi bizde itiyor olabiliriz bursayı terimdash. Bunu da görmek lzm.