16/17 H:12 | Galatasaray 3-1 Bursaspor | M.S | 25 Kasım

Bursa varya 2 kere geldi çok kötüler bala gol attılar allahın izniyle bugün kazanıcaz

T@patalk

Zaten abi Son dört beş maça baktığın zaman rakiplerin bişey yaptığı yok

Yaptığımız basit hatalardan adamlar iki kere gelsede gol atıyorlar

Üstüne hakemler ve en büyük Problem bizim ağar oynamamız

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Linnes, Serdar, Yasin iyi gerisi idare ediyor

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk

Abi şu kafa toplarını biri bana anlatsın ya bizim takımda mı problem var benim algımda mı? Fener maçı Eren ile Kjaer topa sıçrıyor Kjaer daha yukarı çıktığı için Eren altında kalıp eğiliyor faul Fener lehine, Rvp ile bizden bir oyuncu aynı durumu yaşıyor faul yine Fener lehine bu her maç böyle bunun matematiği nedir yani
Alttaki oyuncu eger kendini egerse faul veriliyor.Tabi bizimkiler pek egilmemesine ragmen faul veriliyor

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yanlız.Lines te çok adam.kaçırıyor bence sağ açık daha iyi olur ama Yasın ve Bruma varken zor,ama yine de her şekilde sabri den.kat be kat ustun bu ara da maçta tam erenlik orta açma sayımız yüksek

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi şu kafa toplarını biri bana anlatsın ya bizim takımda mı problem var benim algımda mı? Fener maçı Eren ile Kjaer topa sıçrıyor Kjaer daha yukarı çıktığı için Eren altında kalıp eğiliyor faul Fener lehine, Rvp ile bizden bir oyuncu aynı durumu yaşıyor faul yine Fener lehine bu her maç böyle bunun matematiği nedir yani

Altta kalanın canı çıksın oynuyoruz

Evet selçuk de jong dan sonra en çok koşan oyuncu Bravo

Olimpiyat heyeti bu adama maraton koşucusu klasmanından madalya vermediği için utanmalı

İlk yarının asıl kahramanı bence De Jong çoğu dönen topu çok güzel şekilde topladı

myc ne bilmiyorum ama olur renktaş
trollük yapmıyorlarsa başka takım taraftarıdır bu adamı savunanlar. ben kuşsporu tutsam ben de savunurum.

mesaj yazma cezası rengdaş. ne kadar etkili giydirirsen başarı oranı o kadar fazla oluyor ben bi 15'lik kalaylarım.

Serdar'ı ıslıklayanın kafasına tüküreyim. Adam olsunlar. Sabri reis diye yıllarca yalaklananlar ikinci maçında adam mı ıslıklıyor?

özellikle Linnes ne öyle ya.
bildiğin hücumcu bek :D ceza sahası içinde verkaça girmeye çalışıyor :D
Hakan'a çarpan top çarpmasaydı arkada Linnes vardı belki golünü atardı

Sağ bek oynatmak lazım, tabi tutar Riki bey Sabri'yi kestiği hafta önünde de Podolski'yi falan oynatır Linnes yalnız kalır yine kesilir.

Zaten abi Son dört beş maça baktığın zaman rakiplerin bişey yaptığı yok

Yaptığımız basit hatalardan adamlar iki kere gelsede gol atıyorlar

Üstüne hakemler ve en büyük Problem bizim ağar oynamamız

Yandaki hakemin psikolojisini bozduk ikinci devre gör sen kararları :D

T@patalk ????

Oyuncuları fazla pohpohlamayın

Fazla pohpohlayınca kötü oynamaya başlıyorlar

Bir gsc klasiği

Göklere çıkarılan bursanın topla oynama yüzdesi 24

Ve üstelik on tane batalla olan takımın