16/17 H:12 | Galatasaray 3-1 Bursaspor | M.S | 25 Kasım

Snejder ortami bulsa 2 tanede fuat buruka takacak

De jong yeteri kadar sertlik katamaz diye yazan arkadaşlar de jong sizin için yeteri kadar sert mi yoksa siz başka sertlikten mi bahsediyorsunuz

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

umarım sneijder hep iyi oynar da biz utanırız.ama sneijder çok iyi denildiği maçta bile bence çok iyi falan değil.12 maçta 1 gol atar hayranları da yine atıp tutar.ulan aç bir araştır edin visca kaç paraya oynuyor takımına ne katkı vermiş.sahada ki battalla nın katkısına bak.bursanın şilili yedek jorgueranın sneijderden fazla takımına katkısı yoksa ben daha maç izlemiycem.bitik selçuk ve sneijdere orta sahayı teslim etmek ligi 5. fakan bitirmek demektir..

Doğru tercih çok kötüydü bugün

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

umarım sneijder hep iyi oynar da biz utanırız.ama sneijder çok iyi denildiği maçta bile bence çok iyi falan değil.12 maçta 1 gol atar hayranları da yine atıp tutar.ulan aç bir araştır edin visca kaç paraya oynuyor takımına ne katkı vermiş.sahada ki battalla nın katkısına bak.bursanın şilili yedek jorgueranın sneijderden fazla takımına katkısı yoksa ben daha maç izlemiycem.bitik selçuk ve sneijdere orta sahayı teslim etmek ligi 5. fakan bitirmek demektir..

İyi değil mi oha

Adam her atağın içinde organizasyonu yapan adam üstelik bugün çok iyi paslar veriyor

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Hoca maç belki uzatmaya gider diye değişiklik yapmıyordu bu dakikaya kadar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Poldi ve Yasin cikabilir.

Poldi yerine de eren girmeli

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

linnes'i bugün beğendim ben.haftaya sağ bek oynasın sabri'yi de şutlasın hoca.

Geri
Üst Alt