16/17 H:12 | Galatasaray 3-1 Bursaspor | M.S | 25 Kasım

6997fa9014dd537e70ce5d96089a290f.png

ovvv
:005:
Yiğidi öldürelim, hakkını yemeyelim. Güzel gönderme :005:

Hamit'i bitime 3-5 dakika kala, üstelik maçı koparmışken oyuna almak aptallık. Adamın kazandığı maçı başı ücret 25 bin Euro sanırım. Gerek var mıydı 25 bin Euro'yu 3-5 dakika için o herife vermek?

Kulüp bu dönem içerisinde Futbolcuya ayrıca; ilk 11 kişilik kadroda oynadığı her TFF Süper Lig müsabakası için net 25.000 EUR değişken transfer (maç başı) ücreti ödemeyi taahhüt eder. Değişken transfer ücreti, Futbolcunun 18 kişilik kadroya alınıp oyuna sonradan girdiği her resmi karşılaşma için 50% ve 18 kişilik kadroya alınıp oyuna girmediği her resmi karşılaşma için25% oranında ödenir.

18'de olup sonradan oyuna girdiği zaman 50% ödeniyor. Yani 12.500 bin Euro. Oyuna girmeseydi ödenecek para 6.250 bin Euro olacaktı. Neyse. Önemli olan kazanmamız. 3-5 kuruşun hesabını yapmamak gerekir derdim ama 3-5 kuruşun hesabını yapmaya yapmaya bu hallere geldik.

Geçen haftadan sonra lig yarışı işin umudum kalmamıştı ama bir galibiyetle hemen gaza geliyorum. Taraftarlığın gözü kör olsun :D

Şu haftalar kritik. Herkes önemli maçlar oynayacak. Kırılmadan ayakta kalırsak geri dönebiliriz.

Cuma akşamı ve hem basketbol hem de futbolda galibiyet geldi. Güzel bir hafta sonu bizi bekliyor. :D

Uzun aradan sonra iyi maç oynadık Bursa ilk 10-15dk hariç fazla hücum yapmasa

Ama Carole ve Tolga oynamadi diye Riki bey onları yedek yapmak gibi bir aptallığı yapmaz diye umuyorum

@Güray Çavuşoğlu

yine 50% sini bildin diyelim, :)

Sneijder iyidi ama Selcuk bozdu malesef.

Benim sadece tahmindi şu durum Sneijder ve Selçuk'u etkiler, hırslandırır diye düşünmüştüm. Adam kafasında bitirmiş futbolu bence, şu durumda bile salak salak pas hataları yaptı yediğimiz golde onun kaptırdığı topta gol yedik 1-2 kere daha yaptı aynısını demek ki olmuyor zorlanmamalı. Ama kendisi istemeden gönderemez bu basiretsiz yönetim

De Jong tarzı orta sahayı ozlemisiz be.Tolga ile beraber bu seneyi rahat cikarir ama Selcuk musade ederse

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim sadece tahmindi şu durum Sneijder ve Selçuk'u etkiler, hırslandırır diye düşünmüştüm. Adam kafasında bitirmiş futbolu bence, şu durumda bile salak salak pas hataları yaptı yediğimiz golde onun kaptırdığı topta gol yedik 1-2 kere daha yaptı aynısını demek ki olmuyor zorlanmamalı. Ama kendisi istemeden gönderemez bu basiretsiz yönetim
Dogru diyorsun, ama madem boyle birini suanki durumda kesemiyorsun ozaman yonetim devre arasi ondan daha iyi bir oyuncu alip getirecek. Ozaman istese de forma bulamaz, en basitindan Badou Ndiaye yi al bu takima Selcuk yedekte oturur ve izler sadece.

Uzun aradan sonra iyi maç oynadık Bursa ilk 10-15dk hariç fazla hücum yapmasa

Ama Carole ve Tolga oynamadi diye Riki bey onları yedek yapmak gibi bir aptallığı yapmaz diye umuyorum
d
De Jong iyiydi. Selçuk'u kesmeye cesaret edemezse Tolga'yı keser gibime geliyor

Bakalim haftaya Tolga mı kesik yiyecek De Jong mu ?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizim dede cikmis konusuyor yine :red: (adi neydi unuttum)

Geri
Üst Alt