16/17 H:12 | Galatasaray 3-1 Bursaspor | M.S | 25 Kasım

Yasin beyninin olmadığını anladık artık ısrarla kanıtlamaya çalışma.

{taptap}

Tamam sneijder gercekten bu mac iyi hicbir lafimiz olamaz da 1 senedir ilk defa boyle top oynuyor Sneijder. Ve Sneijder iyi oynayinca takimda oynuyor. Yani kotu oynadigimiz maclarin Sneijder ile alakasi var mi? Bu mac acikca alakasi oldugunu gosteriyor.

He bu arada senelik 5m. euro alan ve en son golunu gecen sene Subatta atan 10 numaramiz icin domalana saygim var ancak ben senede 1 mac degil en az 20 mac boyle Sneijder istiyorum.

Bu Sneijderi ozlemisiz

Boyle oynasaydi hep en az 6 puan daha fazlaydik

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ahahaha Selçuk komedi.

Lenovo A6020a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selcuku kotulemiyorum artik ne olursa olsun kesilmez cunku

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tamam sneijder gercekten bu mac iyi hicbir lafimiz olamaz da 1 senedir ilk defa boyle top oynuyor Sneijder. Ve Sneijder iyi oynayinca takimda oynuyor. Yani kotu oynadigimiz maclarin Sneijder ile alakasi var mi? Bu mac acikca alakasi oldugunu gosteriyor.

He bu arada senelik 5m. euro alan ve en son golunu gecen sene Subatta atan 10 numaramiz icin domalana saygim var ancak ben senede 1 mac degil en az 20 mac boyle Sneijder istiyorum.

1 mac iyi oynadı diye suyunu çıkartanlar olacak

Onlar da ara sıra sevinsin bakalım

Serdar Aziz bugün benim adıma en iyisi.

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk

dogru ama bir takımında sadece tek bir oyuncuya baglı olması ayrıca rezil ve utanc verici bir durum anadolu takımı degiliz biz

Devre arasi Osmanli daki Badou ile Selcuk u takas edelim.

Geri
Üst Alt