16/17 H:12 | Galatasaray 3-1 Bursaspor | M.S | 25 Kasım

Uffffff cok guzeldi ha

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

ah be

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hahahahahaah sneijderi uzun zamandır böyle görmedim be valla özlemişiz reis umarım istikrarlı olur

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu oyunun hakki 3 puan, umarim sacmalamazlar simdi

Gecen haftaya bakin, bu haftaya bakin. Neymis? Biz Kadiköy'de fln kolay kolay mac kazanamayiz. Oyuncular orda titriyor iste, net.

Sneijderin bu mac tek farki gol atmis olmasi diyen bir adamin futboldan anladigini dusunen biri var mi gercekten bu forumda merak ettim.

bu sneijder böyle oynaysbiliyorduda niye yatıştaydı şimdiye kadar. adam gözlerimizn pasını siliyor resmen

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunuda atsa enaz 2 yil daha hic bisey yapmasa kimse elestiremezdi

Eyyyyy takim madem boyle oynayabiliyordunuz bizi neden kanser ettiniz son 3 hafta

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tamam sneijder gercekten bu mac iyi hicbir lafimiz olamaz da 1 senedir ilk defa boyle top oynuyor Sneijder. Ve Sneijder iyi oynayinca takimda oynuyor. Yani kotu oynadigimiz maclarin Sneijder ile alakasi var mi? Bu mac acikca alakasi oldugunu gosteriyor.

He bu arada senelik 5m. euro alan ve en son golunu gecen sene Subatta atan 10 numaramiz icin domalana saygim var ancak ben senede 1 mac degil en az 20 mac boyle d Sneijder istiyorum.

ne kadar aciz ve ruhsuz bir futbol takımı değil mi top oynamak için bir kaç kişinin ayağına bakıyor.

Geri
Üst Alt