Sinan Bilgin
Cezalı
- 30 Aralık 2010
- 25.064
- 5.014
- 1.588
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biraz sonra fenerli ilan edilecegim ,bir resim paylasarak
Ustat buralarda bana ve Recep Yıldırım a guvenebilirsin ,zengin olarak sayimiz az ,Recepte kayserinin zengin is adamlarindandir yaprak ticareti yapmakta kendisi.
Ustat buralarda bana ve @Recep Yıldırım a guvenebilirsin ,zengin olarak sayimiz az ,Recepte kayserinin zengin is adamlarindandir yaprak ticareti yapmakta kendisi.
Hacıbaba'ya mı gitseydikSinan beyin fb stadı cevresinde seyran corbası icebilmek icin fb passolig banka kartı kullanması.. gercekten yakalanmamak icin güzel bir taktik böylece kızgın fbli esnaftan kurtuluyor
Kayseride yaprak cok herhalde Serkan renktasim![]()
Çok tabi Tuncay oturtması bile yapılıyor.Kayseride yaprak cok herhalde Serkan renktasim![]()
Hacıbaba'ya mı gitseydik
Çok tabi Tuncay oturtması bile yapılıyor.
Dalyapragi yav duymadin mi hicKayseride yaprak cok herhalde Serkan renktasim![]()
seyran değil beyran fakir yemeklerini yemiyorsun diye bu kadarda cahil olmaseyran corbası olacagını sanmıyorum
Dalyapragi yav duymadin mi hic
Bilgilendirme için teşekkürler.Isin ciddiyetine donelim . size bir bilgi verecegim ,gecen sene basima gelmisti , dun de oldu , bir gun lazim olabilir .. passolig ile alakali
fb tribunune bilet almaya calistigimda , aktif bir bjk passoligim vardi , fb passoligi bilet tanimlamak icin sart, fb passoligi cikartmaya engel yok ,fakat satin alinan bileti bjk passoligi varsa fb passoligine tanimlatmiyor
telefonla arayip bjk passoligi iptal ettirdim , ancak o zaman kabul etti
gecen yil da vodafone arenanin acilisa gitmek icin 3 maclik kombine almistim , sonra osmanli ve kayseri maclarinin biletlerini devrettim isteyenlere ... fakat sonra bir akli evvel arkadas gitti osmanlispor tarafindan bilet almis , bana gondermek istemisti , olmamisti
yani yarin obur gun deplasman yaparsaniz GS passoliginiz varsa ,olur da evsahibi takimin tribunune gitmek isterseniz bu sorunla karsilacaksiniz
isin kotusu bu 5 gunde muhtemelen bu fb passoligi teslim edilmez , benim gibi adam siraya girip tek gecislik kart alacak ... tam sacmalik ama artik karar verdik dostlarla gidecegiz
seyran değil beyran fakir yemeklerini yemiyorsun diye bu kadarda cahil olma
Isin ciddiyetine donelim . size bir bilgi verecegim ,gecen sene basima gelmisti , dun de oldu , bir gun lazim olabilir .. passolig ile alakali
fb tribunune bilet almaya calistigimda , aktif bir bjk passoligim vardi , fb passoligi bilet tanimlamak icin sart, fb passoligi cikartmaya engel yok ,fakat satin alinan bileti bjk passoligi varsa fb passoligine tanimlatmiyor
telefonla arayip bjk passoligi iptal ettirdim , ancak o zaman kabul etti
gecen yil da vodafone arenanin acilisa gitmek icin 3 maclik kombine almistim , sonra osmanli ve kayseri maclarinin biletlerini devrettim isteyenlere ... fakat sonra bir akli evvel arkadas gitti osmanlispor tarafindan bilet almis , bana gondermek istemisti , olmamisti
yani yarin obur gun deplasman yaparsaniz GS passoliginiz varsa ,olur da evsahibi takimin tribunune gitmek isterseniz bu sorunla karsilacaksiniz
isin kotusu bu 5 gunde muhtemelen bu fb passoligi teslim edilmez , benim gibi adam siraya girip tek gecislik kart alacak ... tam sacmalik ama artik karar verdik dostlarla gidecegiz