16/17 H:13 | Kasımpaşa 1-2 Galatasaray | MS | 4 Aralık

3 takviye lazım bu takıma. Linnes yeterli görülmüyorsa 4.

Stoper kesin şart. bir adet orta saha tolga'nın yerine mümkünse. (Osmanlıda ki zenco nokta atış olabilir adını unuttum.) Ve Pivot olmayan bir forvet. Mümkünse hız ve çalım özelliği olsun.

Ndiaye nokta atisi olur aynen

Adam topla bulustugu zaman eveleme geveleme yok dikine gidiyor

Önümüzdeki 5 maçta osmanlı maçı hariç 4 galibiyet şart.Paşa yı yenemiyorsak şampiyonluk lafını agzımıza almayalım zaten.

Podolski
Bruma-Sneijder-Yasin
Selcuk-Nigel
Carole-Hakan-Serdar-Linnes
Muslera

Cenk , Semih , Sabri , Tolga , Josue , Sinan , Eren

Sanmıyorum galip geleceğimizi ama haydi.
Hocam dikkat ediyorum da hiç olumlu.mesajın yok GALATASARAY'imiz hakkında enteresan,hayır Bursa,fener,Başakşehir neyse de kasımpasa kim !? Neyse du bakalım ne olacak !

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu tetikçilerle bu sezon nasıl geçecek merak ediyorum.

Fırat Aydınus
Cüney Çakır
Barış Şimşek
Mete Kalkavan
Ali Palabıyık.

Şöyle bakıyorum da, alayına bir kılım. Sanki hepsi maske takmış birer Aziz Yıldırım, Fikret Orman.

Acaba hangisi atanacak.

Ali Palabıyık gelir mi?

------------- Eren De----------

Bruma - Sneijder - Yasin

De J ---------------- Tolga

Carole - Aziz - Balta - linnes

------------- Nando

Kimse Selcuk'un 11 de oynamssini istemiyor ama Tolga yedekten oyuna girdiginde daha iyi olur sanki bizim icin soyle dusunun Selcuk yedekten girse oyunu daha cok yavaslatir zor pozisyon buluruz falan filan Tolga girdiginde yedekten takimi baya baya atesler Tolga gibi bi adamin yedekte beklemesi bizim icin avantaj olur

Son düzenleme:
Selcuk 1 macta yedek kaldi basin hocaya saldirdi,Riekerink'te dogal olarak basin toplantisinda gergindi baskidan dolayi

Selcuk kolay kolay yedek kalmaz artik

Tolga ve de jong sirayla oynar performansa göre

Maç saat 19'da başlığa bi el atın sayın yönetici arkadaşlar...

Son düzenleme:
Hoca Selçuk'u bu maçta tekrar keserse o ruhsuz sakallıya ne gülerim :asd:

Kolay bir maç olacağını düşünüyorum, hatta bursa maçından daha kolay. Çok kötü defansı olan bir takım kasımpaşa.
Farklı kazanmamız lazım.

Muslera
Linnes serdar hakan carole
Selçuk tolga
Yasin sneijder bruma
Eren

Bursaspor maçında inanılmaz ileriye direk toplar artı dejong, ama ne yazıkki tolganın yokluğunda ilk 11 oynadı, yani hoca böyle düşünüyordur.
Galibiyet geldiği için selçuğu da kesemez ne yazıkki.
Linnes resmen sol açık gibi oynadı bursa maçında, kanatlar işlediği için bursaspor bütün maç neredeyde mahkum oynadı bize. Bu sebepten dolayı Linnesi ilk 11 oynatacağını düşünüyorum.

Bursa
Kasımpaşa
Gantep
Osmanlı
Konya

Bursayı geçtik diğelerinde de 4te4 yaparsak işte o zaman altlarına sıçmaya başlar kuş grubu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:
Arkadaşlar karar verin maç kaçta kesin ? 3 diyen var , 5 var , 7 diyen var. Hangisi doğru

Geri
Üst Alt