16/17 H:13 | Kasımpaşa 1-2 Galatasaray | MS | 4 Aralık

Hocam dikkat ediyorum da hiç olumlu.mesajın yok GALATASARAY'imiz hakkında enteresan,hayır Bursa,fener,Başakşehir neyse de kasımpasa kim !? Neyse du bakalım ne olacak !

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takım olumlu değil ki olumlu olalım :) Basket takımına karşı da 2-3 hafta önceye kadar olumsuzdum ama şimdi destekliyorum.

Orta sahada de Jong u, sağ bekte linnesi görmek istediğim maç

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Orta sahada de Jong u, sağ bekte linnesi görmek istediğim maç

Linnes i görebiliriz evet ama ortada selçuk jong çıkacaktır. Aslında tolga iyi ve hazır bir yedek olmalıydı. Selçuk bu kadar leş olacağı beklenmiyordu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Linnes i görebiliriz evet ama ortada selçuk jong çıkacaktır. Aslında tolga iyi ve hazır bir yedek olmalıydı. Selçuk bu kadar leş olacağı beklenmiyordu.

Bursa maçında da söyledim, sezon başından beri söylüyorum, bu takımdan Selçuk ve Sabri denen dev hücreli tümörlerden kurtulmazsak başarı falan yok

Bursa maçındaki gibi bir futbol oynarsan rahat galibiyet olur ama hakemlere dikkat etmemiz lazım çok basit şeylerden kart gösterecekler bizim oyunculara bir kenara yazın.

Rikerinke güvenim 0

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bakalim bu maca hangi serefsiz hakemi atayacaklar.

Sabri ve selçuk banko oynar jor da bunları kesecek yürek yok

Önümüzde

kasımpaşa d

antep e

osmanlı d

alanya e

şeklinde bir fikstür var.Herkes bu fikstürde 10 puan iyidir diyor ama bence bir şekilde 12 puan yapmamız gerek.Zaten osmanlı maçı dışındaki 3 maçta 9 puan alamamak facia olur.

Osmanlı maçını da bir şekilde kazanmalıyız iki nedenden dolayı...

Birincisi özellikle trabzon maçında çok ekstra 3 puan kaybettik bu maçtan 3 puan alırsak bu maçı telafi ederiz.

İkincisi ve en önemlisi 2.yarıya üst üste konya ve karabük deplasmanlarıyla başlayacağız.Buradan 6 puanla çıkmamız çok zor gözüküyor.En azından oraya bir kredi taşımış oluruz..

Osmanli, Konya, Karabük, Bursa, Basaksehir ve Trabzon deplasmanlarimiz var. Bu maclar haricindekilerden banko 3 almamiz lazim.

Derbi haftasinda Kasimpasa'yi yenemiyorsak 4.lük mücadelesi veririz.

Maç neden Pazar günü? Cuma olsaydı keşke :)

Bruma, Eren ve Podolski atar 3-1 veya 3-2 kazanırız.

Adem Büyük dışında tehlike yaratacak oyuncuları yok uzun süre sonra gol yemeden bitirdiğimiz bir maç olacaktır.

Geri
Üst Alt