16/17 H:13 | Kasımpaşa 1-2 Galatasaray | MS | 4 Aralık

Ooo KG var ve alt beraberlik alırım bir dal Mete varsa.

Mıy mıy mıy + Mete :(

Mete Kalkavan demek.

Geçen hafta da ne tesadüf Barış Şimşek yönetmişti.

İki kadrolu Beşiktaş hakemi üst üste.

Beşiktaş'ı kollayamayinca Galatasaray'i saf dışı bırakalım mı demek istiyorlar bu iki tetikciyle anlayamadım.

meteyi vererek kisaca sizi takmiyoruz demisler.vah gsarayim vah..

Tolga Ciğerci'nin ağrıları tamamen kesildi. Şans verilmesi halinde Kasımpaşa maçında forma giyebilecek. (Gama Spor)

Üstümüzdeki 3 takimin puan kaybettigi,bizimde kazanip zirveye Ortak oldugumuz bir hafta olmasi dilegiyle

Kesin kazanmamız gerekiyor.

Başkan, başkan dışında her şeye benziyor. Kulübün arazilerini satıp cebine indireceği komisyonun derdine düşmüş.
Futbolcular desen çoğu zihnen futbolu bırakmış, sahada koşan yok; anca oyundan alınca artistlik yaparlar.
Teknik edip desen teknik direktörlük koltuğunda altyapı sorumlusu Riekerink ve yardımcı olarak ikinci lig takımlarından kovulan bile kovulan yardımcılar.
Hakem desen utanmasa sahaya Beşiktaş formasıyla maça çıkacak.

Bu maçı kazanmamız Allah'a kalmış gibi duruyor.

Dua edelim :(

Muslera
Sabri Serdar Hakan Linnes
De Jong Selçuk
Yasin Sneijder Bruma
Podolski

%100 bu kadro çıkacak.

Ben selçuğun kilit pas oyunun yönünü değiştirme vs faydalı birşey yaptığını görmüyorum tolga da en az onun kadar geri ve yana paslarda başarılı en azından tolga jong yapalım ortayı da sert takım olalım biraz yaratıcılık zaten yok bruma nın ayağına bakıyor koca takım ..

Mete Kalkavan'ın verilmesi demek bizi şampiyonluk yarışından uzaklaştırmaya çalışıyorlar demek

Elazig macinda olmadi ama bu macta Kasimpasali kardeslerimiz Selcuku sakatlarsa güzel olur.

Geri
Üst Alt