16/17 H:13 | Kasımpaşa 1-2 Galatasaray | MS | 4 Aralık

Sabri'yi kesip linnes'i oynatmaya maçası yemeyen bir hoca ayrıca haftaya tolga iyileşsin yedek kalacak selçuk banko onuda kesemez

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tolga'nın ciddi bi sakatlığı olduguna inanmıyorum

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sabri ve Selcuk ile sampiyonluk hayali kuruyoruz gercekten kafayi yedik

Chedjou sanirim kis transfer döneminde gidici. Güzel haber, tabi yerine stoper alirsak.

Linnes yok bu adam hoca falan değil

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cy1zZnWWgAAGLSQ.jpg

Bizde seni bey sanırdık rikerink adaletli forma dağıtıcaksın yalakalık yapmıycaksın devre arası inşallah kovulursun

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Linnes'i fena harcadılar

Dingo'nun ahırı mübarek

Yasin kızar kadro dışı bırakılır, Sinan kızar kadro dışı bırakılır, Selçuk ortalığı birbirine katar o oynar Tolga kadro dışı bırakılır.

Ben Tolga'nin kesik yedigine inanmiyorum. Cocuk Bruma dan sonra takimin en iyi oyuncusu lig basindan beri orta sahayi tek basina tasiyor.

Diyelim kesik yese bile en azindan yede kulübesinde olurdu. Bence Tolga sakatlandi ve bu beceriksizler aciklamaya korkuyor bunu yine tepki gelmesin diye.

Bu adamın anlamadığı şu ki bir takıma karşı tutan taktiğin diğer takımlara karşı tutmayabileceğini anlamaması.Aynı şeyi antalya maçında yaptı ondan sonra 4-5 maç Podolskiyi 10 numara oynatmaya çalıştı rezalet bir top oynadık.Geçen hafta Bursaya tutan taktik bu hafta Kasımpaşaya tutacak mı acaba Bay Riekerink?Hiç rakip analizi yok bişey yok.Takım iyi oynamışsa aynı kadro sahada.Zaten her takım da birbirinin kopyasıydı

Ben Tolga'nin kesik yedigine inanmiyorum. Cocuk Bruma dan sonra takimin en iyi oyuncusu lig basindan beri orta sahayi tek basina tasiyor.

Diyelim kesik yese bile en azindan yede kulübesinde olurdu. Bence Tolga sakatlandi ve bu beceriksizler aciklamaya korkuyor bunu yine tepki gelmesin diye.

bence De Jong u Tolga ya tercih edecek Riekerink. Selcuk u da artik zor oynatmaz gibi.

tolga sadece tek bir idmana cıkmıs oynamaması normalde linnesi neden kesti jor bey

yalnız ched denen 6.5milyonluk kazıktan kurtardı ya bizi darısı sarının basına

Geri
Üst Alt