16/17 H:14 | Beşiktaş 2-1 Bursaspor | MS | 10 Aralık

Penaltas diyelim bundan sonra.

Birakin alsinlar haksiz penaltilari. Sonra iste Avrupa'da adaletli yönetim olunca takimlar hüngür hüngür agliyor. Alismis serefsizlige takimlar.

Hakemlerin abv, türk futbolunun icine ediyorlar. Ayni yönetimi Avrupa'da da bekliyor takimlar, ama gelmiyor iste.

TFF üstüne düşeni yaparak Bjk'nin moralini düzeltti. Dinamo Kiev maçında hakemin annesine küfür eden Şenor bu maçtaki kararlar hakkında ne diyecek bakalım.

Bu konuda dursundan bi cacık olmaz ama Aziz Baskan bu işe el atmalı.Bu ne kardesim her mac boş beleş penaltilar,verilmeyen kartlar,sacma sapan fauller.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

db1ef02aba919f3ca6ac60cc2bf94aab.jpg

Su hakemleri izleyip hirslanmayan furbolculara tekmeyi vuracaksin. Hele hele Galatasaray kaptani olacam hafta ici tum takimi toplarim bu videolari izlettirim bu oyunu bozmak icin gotumu yirtardim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Beşiktaş'ın kadrosu harbiden çok iyi, geniş bir rotasyona sahipler. Mete Kalkavan çıkıyor, Cüneyt Çakır giriyor. Cüneyt çıkıyor, Bülent Yıldırım giriyor.

Ulan olmaz vallaha böyle işin ta an***nı diye başlıycam artık yav yeter !!!!!

ligin 14. haftası hakemin yardımı olmadan 1 maç kazandı mı bu şerefsizler yav

5 yıldır bu forumdayim kalite gittikçe dusuyor fikir beyan etmek suç nasıl bir hal almış ya. Kimseye Galatasarayliligimi kanıtlamak zorunda değilim, bence ilk pozisyon ikincisinden çok daha net penaltı. Bu serefsizler zaten kullanıyor hakemlerle hepimiz biliyoruz ama uslup daha düzgün olmalı. Pozisyon yorumu aynı değil diye saygisizliga gerek yok.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maçtan önce ciddi ciddi "Kiev acısını unuttururlar" düşünüyordum da bu kadarını da beklemezdim.

İlk penaltıyı görmedim ama ikincisi penaltı, Marcelo'ya kırmızı verilmemesinin nedeni en azından bacağını koparamadı diye düşündü sanırım hakemcik.

d. kiev az bile yapmış bunlara

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galeyana gelmeyip pozisyonları sakin kafayla izlemek lazım.

{taptap}

Geri
Üst Alt