16/17 H:14 | Galatasaray 3-1 Gaziantepspor | MS | 11 Aralık

Yemişim futbolunu en büyük hobimden bile soğudum, izlemeyi düşünmüyorum

Uğur meleke karşı masada lan.

Riki bey saçmalamaz umarım

Gerçi Linnes sol bekte iyi alternatif demişti sanırım yani muhtemelen Sabri'yi sağ bekte görürüz.

Keşke iptal olsaydı maçlar

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Taraftar 5bini gecmez bugün olaylardan sonra.

Türkiyedeki sosyal hayat bugün dünden daha mi tehlikeli? Veya dün bugünden daha mi güvenliydi? Hepimiz biliyoruz ki HAYIR. Zaten canli bombayla kol kola gezdigin bi ülke, "su olaylardan sonra su kadar gelir, bu kadar gelmez" demek bence türkiye icin gecerli degil. Hükümet ve onu secen %50 maalesef ülkeyi bu hale getirdi.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Türkiyedeki sosyal hayat bugün dünden daha mi tehlikeli? Veya dün bugünden daha mi güvenliydi? Hepimiz biliyoruz ki HAYIR. Zaten canli bombayla kol kola gezdigin bi ülke, "su olaylardan sonra su kadar gelir, bu kadar gelmez" demek bence türkiye icin gecerli degil. Hükümet ve onu secen %50 maalesef ülkeyi bu hale getirdi.

s
Ya burda bana populizm kokan mesajlari yazip durma lütfen. Elbette bunun garantisi olmaz. Ama ortada gercek olan insan psikolojisi vardir. 1 hafta sonra ise unutulur gider, ama ilk 1-2 gün etkisi hafizalarda cok büyük olur.

Dogru veya yanlis tartismasi yapmiyorum, gercekleri konusuyorum.

s
Ya burda bana populizm kokan mesajlari yazip durma lütfen. Elbette bunun garantisi olmaz. Ama ortada gercek olan insan psikolojisi vardir. 1 hafta sonra ise unutulur gider, ama ilk 1-2 gün etkisi hafizalarda cok büyük olur.

Dogru veya yanlis tartismasi yapmiyorum, gercekleri konusuyorum.

Suc sende degil seni insan yerine koyup cevap verende. Daha da yazmam sana, sende yazma, insan gibi yazamayacaksan. Yol al uza. Engelledim ve raporladim.

Galatasaray-Gaziantepspor maçı için satılan bilet sayısı 2800. [ntvspor]

CzZOytwXUAAsMe6.jpg

GALATASARAY: Muslera, Linnes, Serdar Aziz, Hakan, Carole, Nigel de Jong, Selçuk, Yasin, Sneijder, Bruma, Podolski

Geri
Üst Alt