16/17 H:14 | Galatasaray 3-1 Gaziantepspor | MS | 11 Aralık

Bende fenere oynamalıyım,o zaman kesin şampiyon olamazlar

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu sene deplasman performansımıza göz gezdirdim de,hiç fena değil.

Akhisar 1-3 Galatasaray
Kayseri 1-1 Galatasaray
Beşiktaş 2-2 Galatasaray
Gençlerbirliği 0-1 Galatasaray
Adana 0-1 Galatasaray
Fenerbahçe 2-0 Galatasaray
Kasımpaşa 1-2 Galatasaray

Bjk maçını 0-2'den beleşe vermek çok acı oldu tabi de,Vodafone'da ilk maç,deplasman falan 1 puan fena değil 0-2 öne geçtiğimizi gözardı edersek.Kadıköy'de rezildik zaten,yorum bile yapmıyorum artık ona.Tek sıkıntılı maç Kayseri deplasmanında kaybedilen 2 puan gibi duruyor ki,o maçı gerçekten de kazanmalıydık.2 derbi,1 de puan kaybı,geri kalan hepsini kazanmışız,hele ki 4 senedir kazanamadığımız Gençler deplasmanında kazanmak çok önemliydi.

Ancak iç sahadaki üst üste 2 mağlubiyet işleri biraz sıkıntıya sokuyor.İç sahada 17/17 olur mu diye konuşurken,2 maç üst üste kaybetmek olmadı.Bundan sonra içerde 1,bilemedin 2 beraberlik hakkımız var maksimum.Yenilgiye tahammül bile edilemez ki,içerde Fener'i de Bjk'yi de mutlaka yenmek durumundayız.

Velhasıl,bu Antep maçı da puan kaybının asla kabul edilemeyeceği maçlardan biri.İyi bir futbol oynayacağımızı zannetmiyorum,ama iyi mücadele edip tek farkla da olsa 3 puanı almalıyız.

Bu sene deplasman performansımıza göz gezdirdim de,hiç fena değil.

Akhisar 1-3 Galatasaray
Kayseri 1-1 Galatasaray
Beşiktaş 2-2 Galatasaray
Gençlerbirliği 0-1 Galatasaray
Adana 0-1 Galatasaray
Fenerbahçe 2-0 Galatasaray
Kasımpaşa 1-2 Galatasaray

Bjk maçını 0-2'den beleşe vermek çok acı oldu tabi de,Vodafone'da ilk maç,deplasman falan 1 puan fena değil 0-2 öne geçtiğimizi gözardı edersek.Kadıköy'de rezildik zaten,yorum bile yapmıyorum artık ona.Tek sıkıntılı maç Kayseri deplasmanında kaybedilen 2 puan gibi duruyor ki,o maçı gerçekten de kazanmalıydık.2 derbi,1 de puan kaybı,geri kalan hepsini kazanmışız,hele ki 4 senedir kazanamadığımız Gençler deplasmanında kazanmak çok önemliydi.

Ancak iç sahadaki üst üste 2 mağlubiyet işleri biraz sıkıntıya sokuyor.İç sahada 17/17 olur mu diye konuşurken,2 maç üst üste kaybetmek olmadı.Bundan sonra içerde 1,bilemedin 2 beraberlik hakkımız var maksimum.Yenilgiye tahammül bile edilemez ki,içerde Fener'i de Bjk'yi de mutlaka yenmek durumundayız.

Velhasıl,bu Antep maçı da puan kaybının asla kabul edilemeyeceği maçlardan biri.İyi bir futbol oynayacağımızı zannetmiyorum,ama iyi mücadele edip tek farkla da olsa 3 puanı almalıyız.

Uzun yorumlar sana yasak

Yazamiyorsun

----------Muslera

Linnes-Serdar-Balta-Carole

--------Selcuk---De Jong

Yasin -----Sneijder---Bruma

------------Podolski

CzOKaseUQAAfr9j.jpg

Üstümüzdeki ve Altimizdaki rakiplerin puan kaybettigi,bizimde kazanip zirveye yaklastigimiz bir hafta olmasi dilegiyle

Mesajimi emre kardesim de begendigine göre gecen hafta gerceklestirdigim totem yine tutacak insallah

30000 kisi gelmezse bu takim dan da sampiyonluk falan beklememeli taraftarlar (iyi veya kotu oynar takim orasi ayri)

Geri
Üst Alt