Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nef @Nef_Style 58 dk.Bu sene deplasman performansımıza göz gezdirdim de,hiç fena değil.
Akhisar 1-3 Galatasaray
Kayseri 1-1 Galatasaray
Beşiktaş 2-2 Galatasaray
Gençlerbirliği 0-1 Galatasaray
Adana 0-1 Galatasaray
Fenerbahçe 2-0 Galatasaray
Kasımpaşa 1-2 Galatasaray
Bjk maçını 0-2'den beleşe vermek çok acı oldu tabi de,Vodafone'da ilk maç,deplasman falan 1 puan fena değil 0-2 öne geçtiğimizi gözardı edersek.Kadıköy'de rezildik zaten,yorum bile yapmıyorum artık ona.Tek sıkıntılı maç Kayseri deplasmanında kaybedilen 2 puan gibi duruyor ki,o maçı gerçekten de kazanmalıydık.2 derbi,1 de puan kaybı,geri kalan hepsini kazanmışız,hele ki 4 senedir kazanamadığımız Gençler deplasmanında kazanmak çok önemliydi.
Ancak iç sahadaki üst üste 2 mağlubiyet işleri biraz sıkıntıya sokuyor.İç sahada 17/17 olur mu diye konuşurken,2 maç üst üste kaybetmek olmadı.Bundan sonra içerde 1,bilemedin 2 beraberlik hakkımız var maksimum.Yenilgiye tahammül bile edilemez ki,içerde Fener'i de Bjk'yi de mutlaka yenmek durumundayız.
Velhasıl,bu Antep maçı da puan kaybının asla kabul edilemeyeceği maçlardan biri.İyi bir futbol oynayacağımızı zannetmiyorum,ama iyi mücadele edip tek farkla da olsa 3 puanı almalıyız.

Linnes'in yazılmasında sıkıntı yok oynatılmamasında sıkıntı var.kadrolara linnesi yazan var hala![]()
Linnes'in yazılmasında sıkıntı yok oynatılmamasında sıkıntı var.
Vasfi de begendi
Olacak olacak
Ya Sergen Beğenirse?
nekadar bilet satılmıs bilen varmı ? 15 bin kisiyi gecermiyiz acaba
Gitme sansin varsa git be, ne de olsa Galatasaray oynuyor. Valla benim sansim olsa her mac giderim kim olursa olsunStadda izlemeye değmez. Gitmeyeceğim