16/17 H:15 | Kasımpaşa 2-1 Beşiktaş | MS | 17 Aralık

Cz5YwE8XgAAKpJy.jpg

Fener antalya maçındada 2.devreyi izlemedim Antalya yendi.Burada da 2.devreyi kapattım pasa maçı çevirdi.Bundan sonra maç izlemeyi düşünmüyorum.:D.Çok iyi oldu bu maç.Fakat yarın kazanmamızı çok zor görüyorum.Bala öte alırız inşş.

Puahhaahahahahahahhaahahahahahahahahahhaahahahahhahahahahaahhahaahahhahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahaahahahahahahaahahahahhaahhahahahahahahahahahahahahaha

Sent from my iPhone using Tapatalk

A.B.D' den Türkiye' ye döndüğümde benim de başıma gelmişti, kelimelerin İngilizcesi aklıma geliyor, Türkçesi gelmiyordu ama bu en fazla 1 ay sürdü, arkadaşın altyapısı pek iyi olmadığı için asimile olmuş anlaşılan :D

Bu arada maç bitene kadar yazmadım, bu bir totemdi, iyi oldu kargalara :D

Akademik ingilizce başka bir şey tabi, paranın satın alamayacağı bir şey yoğun emek gerektirir, saygılar sevgiler. :D
Don-Draper-Mad-Men-Confident.jpg

Benim tanıdığım Arda abi bu mağlubiyeti onurlandırmak için haftaya bir yarışma düzenler.

A.B.D' den Türkiye' ye döndüğümde benim de başıma gelmişti, kelimelerin İngilizcesi aklıma geliyor, Türkçesi gelmiyordu ama bu en fazla 1 ay sürdü, arkadaşın altyapısı pek iyi olmadığı için asimile olmuş anlaşılan :D

Bu arada maç bitene kadar yazmadım, bu bir totemdi, iyi oldu kargalara :D
Ağabey asimile de değil tövbe estrafirullah bir şey olmuş buna tam adını da koyamıyorum.

Geri
Üst Alt