16/17 H:15 | Kasımpaşa 2-1 Beşiktaş | MS | 17 Aralık

Beter olun pis şikeciler.

Her Beşiktaşlı kendini yere atıp foul almaya çalışıyor iki senedir. Gerçekten her ikili mücadelede hakeme bakıyor namussuzlar.

Sonra neymiş efendiymiş, sizin ne olduğunuzu hepimiz çok ama çok iyi biliyoruz. Geçen sezon Fener şampiyon olsun derken bu yüzden diyordum işte, bunlardan daha çok iğreniyorum Fenere göre. Ne oldukları bile belli olmayan yan sanayi takımı.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Gökhan Gönül, Süper Lig'deki son 5 golünün 3'ünü Beşiktaş ağlarına gönderdi.

:asd22:

Cz5Yx89UsAAW-TU.jpg

:asd22:

Fatih Hacı fati abi tapatalktan benı takıp etmıs ona burdan sevgılerımı ıletıyorum okuyodur <3

Oha sen koskoca Arda abiye ''büyük beyaz'' diyerek ne ima ettin ? Derhal izahat ver, kendine çeki düzen ver bir an önce bu iş böyle gitmez.
Tam tersi senden üstünlüğünü belirtiyorum bir şey dediğim yok. Beni Arda ağabey ile karşı karşıya getiremezsin. Arda ağabey toteminden dolayı konuya yazamıyorken meydanı boş bulup sallamayı biliyordun şimdi ne oldu da "R" yaptın kardeşim. Arda ağabey bunları yemez onu söyleyeyim.

Yarın kazandık mı şampiyonluğun en büyük adayıyız beyler. Bizim camia şampiyonluk havasına girdi mi döve döve şampiyon oluruz. İşte o havaya girmek için müthiş bir fırsat.

Tam tersi senden üstünlüğünü belirtiyorum bir şey dediğim yok. Beni Arda ağabey ile karşı karşıya getiremezsin. Arda ağabey toteminden dolayı konuya yazamıyorken meydanı boş bulup sallamayı biliyordun şimdi ne oldu da "R" yaptın kardeşim. Arda ağabey bunları yemez onu söyleyeyim.

Biz de geri vites olmaz, eğilmeyiz bükülmeyiz dönemin adamı olmayız. İtirazımızı kendimiz için değil insanlık adına yaparız, bu yüzdendir ki hiçbir üstünlüğü kabul etmeyiz... Sen nasıl solcusun la üstünlük falan hayırdır ?

Eğer bu konuyu devam ettirmek istiyorsan özele beklerim, buradaki insanları rahatsız etmeye hakkın yok. Seni yönetime şikayet ederim. :D

Geri
Üst Alt