16/17 H:15 | Osmanlıspor 2-2 Galatasaray | MS | 18 Aralık

Muslera
Sabri Chedjou Semih Carole
DeJong Selçuk
Yasin Sneijder Bruma
Eren

Şu kadro en fazla beraberlik alır ya, inşallah futbol şansı yanımızda olur.

{taptap}

Futbol sansi derken yine Brumanin ayagina muhtac oldugumuzu kast ediyorsun sanirim.

Futbol sansi derken yine Brumanin ayagina muhtac oldugumuzu kast ediyorsun sanirim.
1701437-36027163-2560-1440.jpg

{taptap}

s
Her 2 gün sakatlanan Serdar sakatlaninca yorumun 'bu ne sanssizlik ya' oluyor, Podolski 1 kere sakatlaninca yorumun 'durmadan sakatlaniyor' oluyor.

Vay irkci vay, untaniyorum.

Ben Podolskiyi severim Serdardan daha cok hatta Serdar zaten surekli.sakatlanan bi adam podolski bu kadar sık sakatlanmazdi ondan öyle yazdim senin kadar Irkci olamam

Sıkıntılı maç umarım kayıpsız geçeriz.

21023.jpg

Cenk
Semih
Cavanda
Sabri
Salih
Hamit
Josue

Kadroda adam kalmadi ya. Alt yapidan mecburen adam almak zorunda. Hücumda 1 Josue kaldi yedekte.

...........................Muslera................ ..........
.........Semih.......Chedjou.....Hakan..........
..Cavanda.....De jong....Selçuk.......Carole
..........Yasin.........Bruma........Sneijder..... .

Osmanlının zencilerini anca 3 lü defansla durdurabiliriz yapcak bişi yok

Semih - Hakan Balta ikilisi.

Kale çevresinde orta açılabilecek bir noktadan kazanılan her serbest vuruş %90 olasılıkla kalemizde golle sonuçlanacak demektir.

Geçmiş olsun.

Sinan sakat, Tolga sakat, Sigthorsson yeni basladi antremanlara, buyuk ihtimal Podolski ve Serdar'da oynamayacak...

Zor mac bizi bekliyor...

Osmanlıda kimler oynamayacak?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

diğer maçlara nazaran biraz daha rahat kazanacağımız maç

Su Badou N'Diaye bize cok katki saglar...

Ama Osmanli kapiyi 4-5milyondan acar... Bizimkiler verir mi? Vermez bence, hele de selcuk ve sneijder varken vermezler.

Cumartesi ve Pazar çok yemek yemeyin,ciddi kabız olma ihtimali var,mümkün olduğunca sıvı tüketin.

Geri
Üst Alt