16/17 H:15 | Osmanlıspor 2-2 Galatasaray | MS | 18 Aralık

Gereksiz yan-geri paslara son vermessek bu maçı kaybederiz, akıllı bir pas sistemi kurmamız lazım. Osmanlı rakibe topu veren daha sonra kontraya yada direkt toplarla rakip ceza alanına kısa sürede varabilen bir takım. Bizim gereksiz paslarımız onların lehine olur tahminimce kazanamayız.

Olmak ya da olmamak. Eğer şu durumda bir Anadolu takımını yenemiyor isek şapkayı önümüze koyup düşünmenin vakti gelmiş demektir.

muhtemelen her macta gördügümüz üzere dk 1den itibaren sabri beyin olmayan kanadına saldıracaklar

Besiktas deplasmanindan beri diyorum, Galatasaray deplasman maclarinda agir loser karakterli takim. Her deplasman maci rakiplerimiz eziyor bizi yillardir. Bu sezon Adana bile ezdi.

Kazanmamiz ciddi sürpriz olur.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Besiktas deplasmanindan beri diyorum, Galatasaray deplasman maclarinda agir loser karakterli takim. Her deplasman maci rakiplerimiz eziyor bizi yillardir. Bu sezon Adana bile ezdi.

Unal baskanim doneminde saplar gecerdik deplasmanlarda :(

d4576dfa5eb7fc56542030b1f29ad497.jpg

Bunda biraz da sn Riekerink beyin kabahati yok mu? Mesela Adanalı döneminde deplasmanlarda döve döve kazanıyorduk. Hamza'nın ilk senesinde de iyiydik deplasmanlarda.

Yedirmezler bize kank. Osmanlı goturecek gibi duruyor o yuzden berabere kalsak sevinecem dedim.

Umarım yanılırım da senin dedigin gibi olur.
Ben kazanacağımızı düşünüyorum kanka.

Malesef maçı izleyemeyeceğim benim takımın bugün noel partisi var oraya gideceğim.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Bunda biraz da sn Riekerink beyin kabahati yok mu? Mesela Adanalı döneminde deplasmanlarda döve döve kazanıyorduk. Hamza'nın ilk senesinde de iyiydik deplasmanlarda.
Dönem dönem iyi oldugumuzu düsünüyorum. Kazanmamiz ayri, JOR da deplasmanda kazaniyor.

Ben ezilmekten bahsediyorum. Yillardir derbi deplasmanlarinda eziliyoruz, yine anadolu takimlarina karsi üstünlük kuramiyoruz.

Yavaş yavaş fener gibi oluyoruz taraftarlarımız bile , galatasarayız biz her zaman kazanırız mentalitesiyle bakmamız lazım bu mentalite ile şampiyon olduk hep

Rahat 1 galibiyet alacagımızdan suphesi olan varsa derhal gscmizi terketsin.

Muslera
Linnes - Aziz - Balta - Carole
de Jong - Inan
Oztekin - Sneijder - Bruma
Derdiyok​

Pinto olmaması büyük avantaj bizim için.
Adamların ortasahası mehmet güven ve musa çağırandan oluşuyor ve biz resmen tırsıyoruz yazıklar olsun.
Herkes farkında zaten her deplasmanda eziliyoruz. 1-0 ı buluyoruz sonrasını getiremiyoruz.
Ne oyun oynadığımız belli bile değil.
Bruma yasin ve sneijder savunmaya alakası olmayan adamlar ama osmanlının hemen her oyuncusu topun peşinde koşuyor veya koşmaya gayret gösteriyor.
Sanırım serdar aZiz oynayacak durumda, gerçi osmanlının forvetlerinde iş yok ama olsun serdar en sağla stoperimiz.
Aminu ve ndiayenin performansları maçın kaderini belirler.
Bizim ne yapacağımız ise soru işareti.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Amma korktunuz be. Biraz relax.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Geri
Üst Alt