16/17 H:15 | Osmanlıspor 2-2 Galatasaray | MS | 18 Aralık

Ulan yine Sabri'yi izleyeceğiz sağ bekte. :(

Tiago Pinto ve Musa Çağıran sarı kart görerek cezalı duruma düşmüşler.

Badou ve Musa o takımın yarısı , Badou ,Musa ya güvenip öyle rahat rahat oynuyor işin ağırlık tarafı Musa da bence.kart cezalısıysa orta sahamız daha rahat oynar.şimdi durum bizim lehimize döndü

Gelecek haftayı puansız kapatacak takımımıza başarılar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İstatisklere baktım selçuk ve de jong maç başı ortalama 3-4 ikili mücadele kazanıyorlar ikili mücadeleye girme sayılarıda az.(ort 7-8) Osmanlıda badou tek başına en az 8 ikili mücadele kazanıyor her maç 14-15 ikili mücadeleleye giriyor. Çoğunuda kazanmış diğer orta sahalarıda bu konuda fena değil. Merak edip tolgaya baktım oda badouyla nerdeyse aynı. Adanaspor maçında düşüşe geçmiş son oynadığı fener maçında da 16(5). Tolga sezona çok iyi başlamıştı orta sahaya büyük direnç katıyordu mutlaka oynaması lazım ne selçuk ne de jong şuan en önemli isim tolga bence. Orta sahamız çok yumuşak

Osmanlıspor FK, logosunu yenilediğini açıkladı. (Tribun Dergi)

CzfM8d8WEAITxKA.jpg

Musa_Badou_Pinto_Delarge bu takımı taşıyan adamlar hatta Çürüksu ve Umar da var daha

Pinto&Musa'nın olmamaması çok çok iyi gerçekten Musa olmayınca orta sahaları işlemez Badou Musa'ya güvenip rahat oynuyor alttan alttan çoğu işi Musa yapıyor
Pinto'da tecrübesi sayesinde Hucum/Defans arası iyi işler yapıyor yeri gelince liderlik yapıyor Osmanlı'ya ikilinin olmayışı çok işimize yarayacak

1)Çok pozisyon üretip değerlendirmemiz lazım
2)Defans'ı bu maça özel sıkı sıkı çalıştırmak lazım
3)Çok zor ama maçı erkenden koparmamız lazım yoksa dakika 60'a filan bırakırsak işi Osmanlı çatır çatır parçalar bizim takımı

1 puan alırsak öpüp başımıza koyalım

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pek sanmiyorum ama 3 puan cok onemli.en zor deplesmanlari iyi kotu atlatmis oluruz.takim inanirsa cabalarsa 3 puani alir

Elek ederler bizi ne yazık ki

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt