16/17 H:15 | Osmanlıspor 2-2 Galatasaray | MS | 18 Aralık

438be4a4bce2eaeb97cfca2bc246282b.jpg

74b50db4519bcb419f5d0df069228f3a.jpg

50 yaşındaki webodan gol yerlerse yazıklar olsun. Umar kesin atar ama.

Cz9-dFqUsAA8s6A.jpg

Hakan Balta, Osmanlıspor karşısında kariyerinin 300. Süper Lig maçına çıkacak.

Hay ananı avradını gene sabri yeter ulan yeter ya kesin bu adamın karısı kızı ile ilgili videolar var şantaj yapıyor..

sağ bekte lahm yedek bekliyor sabri oynuyor haklısınız tepkinizde .

Ulan delirtmeyin adamı. Burda Sabri'yi savunacak kadar ne içiyosunuz siz? Linnes bi maç kötü oynadı diye forma bulamadı bidaha. Sabri hangi konuda üstün olabilir Linnes'den? Kafayı mı yediniz? 30. DK'dan sonra adam geri gelmiyor. Her maç kanadını otoban yapıp içinden geçiyorlar. Bunun yüzünden kaç tane gol yedik biz şimdiye kadar yazdırmayın burda. Ama efenim Sabri şu kadar asist yaparken diğerleri yapmamış. Ulan 465465654 tane ortadan elbet 1-2 tanesi tutuyor gol oluyor. Verkaça girme yok, adam geçme yok, duvar olma yok, seri pas yok, atak başlatma yok, atak kesme yok, defans yok. Yok anasını satim yok. Ne bokuma Sabri oynuyor?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yoldan geçen adam Sabri'den iyidir hala Lahm falan diyorsunuz. Ben bu adamı artık görmek istemiyorum isterse hayatının maçını oynasın

Ulan delirtmeyin adamı. Burda Sabri'yi savunacak kadar ne içiyosunuz siz? Linnes bi maç kötü oynadı diye forma bulamadı bidaha. Sabri hangi konuda üstün olabilir Linnes'den? Kafayı mı yediniz? 30. DK'dan sonra adam geri gelmiyor. Her maç kanadını otoban yapıp içinden geçiyorlar. Bunun yüzünden kaç tane gol yedik biz şimdiye kadar yazdırmayın burda. Ama efenim Sabri şu kadar asist yaparken diğerleri yapmamış. Ulan 465465654 tane ortadan elbet 1-2 tanesi tutuyor gol oluyor. Verkaça girme yok, adam geçme yok, duvar olma yok, seri pas yok, atak başlatma yok, atak kesme yok, defans yok. Yok anasını satim yok. Ne bokuma Sabri oynuyor?

Hocam sakin ol çok sert yazmışsın,insanları kırmayalım burda hepimiz aynı sevdaya tutkunuz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Orta sahasında bizim beğenmeyip kapının önüne koyduğumuz Mehmet Güven ve Musa Çağıran olan bir takımdan korkacak hale geldiysek şampiyon falan olmayalım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt