16/17 H:15 | Osmanlıspor 2-2 Galatasaray | MS | 18 Aralık

Yok kardeşim bunlarla aynı sevdaya tutkun olma ihtimalimiz yok. Tiner içiyorlar galiba ondan. Bi insan bu forumda Sabri'yi savunuyorsa ben daha da bişey demiyorum...

Yani haklısınız tabi sabri kaç yıldır bizde ve yaptığı hataların haddi hesabi yok ancak eldeki mal bu t.d kimi seçerse o oynuyor.:sarbi:

Çok zor bir maç Allah yardımcımız olsun,normalde bir Anadolu takımı ile oynayacagimiz da hayatta böyle laflar etmezdim,dursun sağ olsun, bizi ne hallere dusurdu

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ulan delirtmeyin adamı. Burda Sabri'yi savunacak kadar ne içiyosunuz siz? Linnes bi maç kötü oynadı diye forma bulamadı bidaha. Sabri hangi konuda üstün olabilir Linnes'den? Kafayı mı yediniz? 30. DK'dan sonra adam geri gelmiyor. Her maç kanadını otoban yapıp içinden geçiyorlar. Bunun yüzünden kaç tane gol yedik biz şimdiye kadar yazdırmayın burda. Ama efenim Sabri şu kadar asist yaparken diğerleri yapmamış. Ulan 465465654 tane ortadan elbet 1-2 tanesi tutuyor gol oluyor. Verkaça girme yok, adam geçme yok, duvar olma yok, seri pas yok, atak başlatma yok, atak kesme yok, defans yok. Yok anasını satim yok. Ne bokuma Sabri oynuyor?

önce adam gibi konuşmasını üslubunu düzeltmeyi öğren ...
sabri dediğin adamı savunacak değilim ama linnes ve cavanda'yı toplasan bir sabri etmiyor.
ergenlik triplerini git başkasına yap .

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bütün atak oyuncularını oynatıyor akçay valla büyül cesaret
Webo
Regattin
Bu ikisi genelde değişerek oynar ama ilk 11 koymuş.
Çok mu küçümsemiş bizi acaba

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Allah yardımcımız olsun, başarılar Galatasaray'ım.

Bütün atak oyuncularını oynatıyor akçay valla büyül cesaret
Webo
Regattin
Bu ikisi genelde değişerek oynar ama ilk 11 koymuş.
Çok mu küçümsemiş bizi acaba

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bizim takım atağa çıkarken baskı gördüğünde sıkıntıya düşebiliyor o yüzden olabilir.Eren'in oynayacağınıda bildiği için hızlı hücumlara pek çıkamayacağımızı düşünüyor bence.

Geri
Üst Alt