16/17 H:15 | Osmanlıspor 2-2 Galatasaray | MS | 18 Aralık

Kendini atıyor penaltı falan değil

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ne bekliyorsunuz ki sahada ki kulüp büyük takım değil oyuncu kalitesi osmanlıdan geride malesef ezilmek normal

Musanın yaptığı faul cekiyor

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maçtan sonra beklentim;

Sabri, Semih, Selçuk, Rintintin, Yağ surat OUT!!!

Pozisyon penatı gibi ama tekrarını izlemek lazım.

Futboldan anlamayan adamlar Carole'ün kanadının otoban olduğunu göremiyorlar çünkü yabancı yalayıcılar. Konuyu bir taraftarıyla anlıyorlar.

Sabri ile Carole Bandırmaspor seviyesinde savunma yapıyorlar.

Cavanda ve Linnes çatladıkkapıspor seviyesinde.

1 puan bile müthiş olur ki o da zor gibi 2 yi hatta 3 ü bulur osmanlı çok iyi oldukları için felan değil bizim takım leş

Bu sene yaptıkları tüm transferler berbat ötesi, hala yok Sabri şöyle şu böyle demenin bir anlamı yok. Nazifoğlu gibi futboldan anlamayan birisine oyuncu aldırırsan ve Riekerink gibi profesyonel teknik direktör vasıfları olmayan birisini td yaparsan böyle ezilirsin her maç.

YAzıklar olsun şu kulübü bu noktaya getirenlere, ulan ne güzel izlemiyordum bir süredir maçları yine izledim yine sinirlendim.

Forvet diye Eren'i aldılar yav Burak'tan bile berbat!

Gittiğinde nerdeyse göbek attık adamın arkasından, şimdi 4M verip Eren'i aldık ve biz Burak'ı arıyoruz şu an. Gerçekten muhteşem bir transfer başarısı.
Yok arkadaş yok şunu anlamamız lazım. Bu ülkede kalecin ve forvetin iyiyse, üstüne iyi bir td'en varsa bi şekilde şampiyon oluyorsun. Her şeyden kıs ama forvetten kısma ne kadar gerekiyor 10'mu 15M mu tak diye vereceksin 10 sene forvet aramıyacaksın...

Musa kaç metre önünde olan Sabriyi geçiyor evet hızlı sabri hadi lan ordan adam bilerek koşmuyor bilerek sabote ediyor

gol pozisyonunda açıkça belli laubali laubali bakıyor

Anlamiyorum aga Rusyada boyle zemin olmuyor ama Ankarada zeminler beton gibi

Bilerek yapiyor serefsizler

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt