16/17 H:15 | Osmanlıspor 2-2 Galatasaray | MS | 18 Aralık

Bu takımla şampiyon olursak cidden büyük başarı olur. Ha bu td veya yönetim başarısı olmaz formanın kutsal parçalının başarısı olur başka bir şey değil. Hatta ve hatta hamzalı sezondan çok daha büyük bir işi yine tek başına başarmış olur kutsal parçalı. Biraz da Muslera katkısı falan olur işte o kadar.

Galatasaray taraftarına bu takımı reva görenlerin iki yakası bir araya gelmesin.

Yediğimiz golun başlangıcı ofsayt mıydı.yoksa yanlış mı gördüm?

SM-N9000Q cihazımdan gönderildi

Basaksehir macinda Yalcin Ayhan'in attigi golde kendisini tutan oyuncu kimdi hatirlayanlar var mi?

Ben söyliyim; Sabri.

Besiktas macinda yine ayni sekilde Balta adamini tutmuyordu hep oldugu gibi. Bu macta Webo'yu tutan Sabri. Simdi burda Sabri'nin hatasi nedir anlamadim acikcasi.

Fener maçında yediğimiz golün havadan versiyonu.
Carole adamı kaçırdı, ortada stoperler rakip forveti bomboş bıraktı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yahu arkadaş bu bu cenabet semih ne zaman oyuna girse gol yiyoruz , son 2 senedir ne olduğunu belli etti işte daha hala ısrarla ne diye oyuna alıyorsun ,

Adamlar deli dana gibi pres yapıyorlar webo ya orta yapıp duruyorlar belli işte, alsana hiç değilse chedjou yu. O da mal ama en azından semih kadar bomba değil

Bence Sinan satıldı, sakat filan olduğuna inanmıyorum.Ayrıca Serdar Aziz işinde bir bit yeniği olabilir taraftardan tepki görmemek için 10-15 dk oynattılar gibi geldi çünkü posizyon sakatlanılacak bir pozisyon değil ( tahmin )

Yediğimiz gole bakıyorum da Carole ortadan kendini gösteren Webo'ya pas gelirse diye ortaya gelmiş Bruma da yardıma gelmediği için sağ kanat bomboş kalmış.Sağ taraftan yapılan ortaya Hakan ön direğe koşan adama gitmiş Semih salağı da o adama doğru gidiy.be arkadaş etrafına bi baksana sen nereye gidiyon.kayma işlemi top terse giderse yapılır sen niye ön direğe koşuyon forvet gibi.arka tarafta santrafor olan Webo Sabri'nin üzerinden rahatça vuruyo kafayı.Anlaşılan yine Semih denyosunun adamını markaj etmemesi var.Hadi edemedin bari alanı savun be dangalak.
Pozisyonda etkisiz eleman olan Semih değiş Hakan'mış yalnız onu da belirteyim.Ön direğe forvet koşuşu yapmış adam nerdeyse bomboş kimse yokken.Ulan öyle boş beleş bakacağına rakibe yanaşsana.Semih'e laf ettim de Hakan'ın kaçırdığı adama doğru yanaşmış herif.

Serdar çok bile oynadi.Sezonu kapatir heralde

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

De jong hayalet gibi maç boyunca 5 kez falan ismini duydum. Bu zeminde maç oynatanin da, zemine alttan ısıtma sistemi taktirmayanların da Allah belasını versin.

Dizim oldu mosmor, ulan hiç mi rahat yok.. Dursun cenabeti defolana kadar gün yüzü göremeyeceğiz herhalde

Bence Sinan satıldı, sakat filan olduğuna inanmıyorum.Ayrıca Serdar Aziz işinde bir bit yeniği olabilir taraftardan tepki görmemek için 10-15 dk oynattılar gibi geldi çünkü posizyon sakatlanılacak bir pozisyon değil ( tahmin )
Dizi döndü orta ters bastı. Dua edelim de sadece yan bağ esnemesi olsun.on çapraz bağ kopmuş olabilir

sent by note 7 #fireinthehole

Ben mi yanlışım yoksa golden önce bayağı bayağı metrelerle ofsaytı kaçırmadı mı hakem?Regattin'e atılan pastan önce atak başlangıcında. Yayın kötü belki yanlış görmüşümdür çünkü hiçbir yerde konuşulmamış. Komik olan onu konuşmayan penaltı vardı diyor Musaya.

Geri
Üst Alt