16/17 H:15 | Osmanlıspor 2-2 Galatasaray | MS | 18 Aralık

Riekering e kızıyoruzda kimi alacak, Sinan gümüş olsa alırdık şimdi.

adam selçugu degistirmeye korkuyor bunuda birallahın kulu söyleyemiyor adamın yüzüne

Küfür edince ceza veriyorlar ya ceza verilmese Selçuk ve jor için neler söylerimde değmiyorlar 1 saat ceza almaya bile... dursun seninde abv sat rivayı falan nemalan da git artık

Şu Sabri-Semih-Selçuk gibi gerzeklerle şampiyon olursak bu sene ligi kapatsınlar valla.Bu kadar kötü takımla şampiyon olunuyosa eğer diğer kulüpler kapatılmalı şu takımı nasıl geçip de şampiyon olamadınız diye.

Erenin yerine al linnesi ar brumayı sahte dokuz oynasin yaw

Linnes girecek birazdan

Ben maçı kapattım izlemiyorum, 1 puana razıyım , sizde kapatın.totem olsun belki atarız kornerden falan.

Sakatlik olmasa oyuncu da degistirmeyecegiz

Hava dan cila dan karambolden felan 1 tane caksak sunlara keske... Bu hafta 3 puan cok isimize gelir aslinda ama iste.. Yedeklerden de kimi sokacaksinki skor u degistirebilecek.... Bizim kadro cidden cok cok cok zayif, anadaolu takimindan farkimiz yok... Sadece bu sezon BJK macinin ilk yarisinda futbol oynadik, baska yok...

Muslera
Serdar
Carole
Semih
Tolga
Bruma

Haric Galatasaray kulubunde (bu sezonki performanslarina gore) oynayacak adam yok kadroda... Saydiklarimda en fazla yedek olur aslinda (Muslera ve Bruma haric)... Gerisi les oglu les... Sneijder felan zamaninda tamam super star di felan ama 2 sezondur faydasindan cok zarari var adamin...

Semih de sakatlandı.

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt