16/17 H:15 | Osmanlıspor 2-2 Galatasaray | MS | 18 Aralık

Cz-kqsNWIAAXHhj.jpg

rakibimiz 23 şut çekerken, bunlardan 8'i isabetli ve 2'si gol (Webo x2) oldu

Yönetime ve hocaya güvensem çok iyi diyeceğim son dakika beraberliğine ama rezaletiz. Başta Sabri olmak üzere golleri atsalar da Semih, Yasin, Selçuk, De Jong, Eren rezil durumdalar. Her hücum Carole, Sneijder ve Bruma üzerinden bir yerde tıkanıyor. Diğerlerinin hiçbir faydası olmadığı gibi zararları daha büyük. Yine forvetsizi yine forvetsisiz. Geçen yıl Umut kaleye şut atamıyordu. Bu sene de Eren. Defans arkasına atılan her top gol pozisyonu. İki mücadele sıfır. Adam takibi sıfır. Dayanıklılık sıfır. Bizi Sabri'ye muhtaç edenlere ne desek haktır.

Şu takımla şu oyunla osmanlı deplasmanından 1 puan çok iyi sonuç hatta mucize gibi bir şey. Bu ruhsuzlar ordusundan bir cacık olmaz aga. İkinci yarı fikstür avantajına da güvenmesin kimse. Bu takım o avantajı dezavantaja dönüştürmeyi de bir şekilde başarır.

Bu takıma 2 stoper, 2 bek, 2 orta saha ve bir de santrafor gerekiyor. Yani neredeyse takımı yeniden kurman gerekiyor. Devre arasında böyle bir şey olamayacağına göre fazla umut beslememek lazım. Bizi şampiyon yaparsa yine 2014-2015 senesindeki gibi rakipler + muslera + kutsal parçalı kombinasyonu yapar. Başka türlü şampiyon olabilme ihtimalimiz yok.

Eger sen Galatasaray'in hocasiysan skor 2-2'den sonra stoperi oyuna alip 5li defans oynatiyosan yaziklar olsun diyecek birsey yok.

bize mutlaka sol bek ve stoper lazım

sağ bekte sabriyi gectim 2 tane adam var ama sol bombos forvet ise eren cok agır kıcını kaldıramıyor

Oynadığımız futbola 1 puan fazla oldu.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

35
32
30
25

Önümüzde ki hafta alanya 3 puan

Son hafta konya herşey olabilir.

Devre arası transfer şart oğlu şart

T@patalk ????

79f7a66ded3b606a08c302b9241bad34.jpg

Anlaşılan Osmanlı çok etkili oynamış. Osmanlı deplasmanını atlattık falan demenin bi anlamı yok sanki içerde yeneceğimiz garanti.

dursun capsizi geldiginden beri diyorum. buyuklugumuzu yitiriyoruz diye.

bugunde bunun devamini gorduk.

koskoca Galatasaray rakibinin puan kaybettigi haftada son dakikalarda 2-2lik macta 3 kisiyle hucum yapiyor. bildigin anadolu kivamina cok yakiniz. zaten kadro kalitesi o derecelerde. mentalitede hizla o yonde gidiyor.

cok tehlikeli cok.

Ofsayt golü yedik adeta, niye kimse konusmuyor?

Bursa, Antalya, Adana verilmeyen Penalti, Trabzon ofsayt golü ve verilmeyen penalti, bugün ofsayt, Kayseri verilmeyen penalti..

Takimdan önce sesimizi baska kisilere cikarmak gerekir
Takıma.o.kadar kızmıştım ki dikkat bile etmedim ofsayt mi harbiden

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt