16/17 H:16 | Galatasaray 5-1 Alanyaspor | MS | 25 Aralık

Umarim sneijder'in kaleye bol bol sut cektigi bir mac izleriz

Prekazi de Arena'daymış.

C0iDq-YW8AA_Wgf.jpg

Güzel oyun gram umrumda değil. Sezonun ilk yarısını galibiyetle kapatmalıyız.

galibiyet ikinci yari icin büyük moral olur. Son haftada birde Basak ile puan farkini azaltmis oluruz

Saaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

Aslanlar sahada tribünler ayakta 90 dk taraftar arknda

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sabri,Selçuk, Yasin, semih, balta,jong,Eren gibi oyuncuların olduğu bir takım şu maçta harikalarda yaratsa şampiyon olamaz.

O yüzden öyle veya böyle kazanalım.
Devre arasındada yukarıda saydığım isimlerin yerini ne kadar çok iyi oyuncuyla doldurursak şampiyonluk şansımız o kadar artar. Ama bu sayı en az 4 olmalı.

Cevad Prekazi de TT Arena'daymış.Cevad Prekazi'nin Neuchatel Xamax maçında giydiği efsane 8 numaralı retro forması da GS Store'da satışa sunulacakmış.

C0iDq-YW8AA_Wgf.jpg

Alanya'nin sol beki sol kanatta oynuyor, vagner love da yok, bakalim bizim rezil defansa gol atacaklar mi

Bruma'nin karsisinda hizli bir sag bek var Lamine Gassama

Zevkli mucadele bizi bekliyor

Allah sabır versin beyler, 90 dakika Sabri'yi izleyeceğiz yine.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Su rezillige bak arkadas. Stada 10bin kisi gitmis mi belli degil. Taraftar sasirmis. Stad dolmasi icin 1. mi olmak gerekiyor an itibariyle? Iyi gün taraftari iste.

Yikin olm o stadi, haketmiyoruz öyle bir stad fln. Yönetimden memnun olmayabilirsin, ben zaten secilmeden önce memnun degildim. Ama takimin ne sucu var..

sabri ve selcuk inan'i kendi istegilye 90 dakka izleme karari alana herkeze bol sabirlar diliyorum

Geri
Üst Alt