16/17 H:16 | Galatasaray 5-1 Alanyaspor | MS | 25 Aralık

Sag bek+Stoper+Kaliteli orta saha alalım bari forvet ile sag kanattan vazgectim

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selçuk yediğimiz goldeki kaptırdığı top dışında iyi oynuyordu. Neden çıkmak istediğini anlamadım. Sakatlandı mı yoksa?

Beyler izleyemeyenlerdenim. Lütfen maç nasıl gidiyor bilgi verebilirmisiniz

C6833 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray'da ilk yarıda en fazla hatalı pas yapan futbolcu: Sabri Sarıoğlu.

abi haklısın da orada lüzumu yoktu. Olacaksa da Semih'e olsun. Geçen maç mal gibi izledi Webo vurdu gol oldu, adam kaçırmada 1 numara ya.

Sabri'ye anlık hatadan dolayı tepki gösterilse çoktan gösterilmişti. Taraftarla dalga geçer gibi sürekli Sabri'yi oynatırsan iş buraya gelir, doğrudan hataya değil tepki yani

Sabır taşı.

C0iW7oNXcAA1F11.jpg

Aslında hücum geliştirmekte çok zorlanıyoruz ama 2 gol bulduk bir şekilde. Açıklaması zor. :D

Takımımız resmen modern futbola tepki olarak kurulmuş aşırı yavaş, hareket yoksunu bir ekip. Şu takımla yüksek enerjiyle oynayan atlet bir rakibe karşı örneğin Liverpool'a karşı maça çıksak devrede beşlik oluruz.

Rizik reis de josue de cöp yav
Gerci selcuk da cöp

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Kimsenin sakatlanmasını istemem de takıma katkısı olan Serdar sakatlanacağına şu Sabri-Semih-Selçuk üçlüsünden biri sakatlansaydı bari.Kimse sakatlanmasın o ayrı ama adamlarla başa çıkamıyoruz ya var mı böyle bi dünya.Adamlar sakatlanmasa her maç oynayacaklar nerdeyse.Bu kadar kötü yönetilir bi takım.

Valla biz bu oyunla şampiyon olursak ligi kapatsınlar gerçekten diğerleri de kötü farkındayım ama biz çok ayrı bir davayız gerçekten ben çözemiyorum nasıl buralardayız. Şu takım ile CL görsek 4 ritüelimizi 6'ya filan çekeriz hiç romantikliğe gerek yok görünen köy bu.

Geri
Üst Alt