16/17 H:16 | Galatasaray 5-1 Alanyaspor | MS | 25 Aralık

Selçuk yediğimiz goldeki kaptırdığı top dışında iyi oynuyordu. Neden çıkmak istediğini anlamadım. Sakatlandı mı yoksa?
Haklısın süper oynuyordu... işte bu şekilde adam hep kaçıyor... 1 asist yaptı ya bala mala ilk yarı iyi oynadı 1 pozisyon hariç dendi... adam cin olmadan adam çarpacak... bizim taraftar zaten böyle oldukça adam güzelce yedirir... iyi olmayı bırak rezil dediğimde rezil kelimesine hakaret ediyorum leşçuk hakkında...

C0iXlt0XgAEpE99.jpg

HAMidooo

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sneijder madem böyle oynuyordun niye şimdiye kadar yattın ligin ilk yarısının son macı oynadın demezler mı adama :))

Selçuk çıksın yerine kimse girmese de kabulüm

SM-N9000Q cihazımdan gönderildi

Riki bey Rızık Reis'i alacak belli ki normalde Cavanda'yı alması lazım bu da bir gelişme bence

Haklısın süper oynuyordu... işte bu şekilde adam hep kaçıyor... 1 asist yaptı ya bala mala ilk yarı iyi oynadı 1 pozisyon hariç dendi... adam cin olmadan adam çarpacak... bizim taraftar zaten böyle oldukça adam güzelce yedirir... iyi olmayı bırak rezil dediğimde rezil kelimesine hakaret ediyorum leşçuk hakkında...

Bu arada asist falan yapmadı kendi kalesine attı adam. Yok öyle beleşe asist.

Erman güzel.konuşuyor

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selcuk yenilen golde hata yapsa da ilk yarida takima ofansif olarak oncekisinden daha fazla katki sagladi, bir kipirdama vardi selcukta

Bruma cezalı duruma düştü demi

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tekrar ediyorum Selçuk asist falan yapmadı. Yanlış bilgi vermeyin millete.

Selçuk topu rakibe atarak Asist yaptı, Tıpkı Alanya'nın golünde olduğu gibi :D

Geri
Üst Alt