Bu sacma pankart oportunist bakis acisinin yansimasiydi , kimsenin derdi kimin sike yaptigi degildi , amac fb ye vurmakti
bin kere sordum bin birinci kez soruyorum , roller degisip de averajla ts sampiyon olsaydi fb yi korumak icin sahamiza geldiklerinde sari lacivert pankartla fenerlileri karsilar miydik , hadi diyelim gercekten ts sike yapmis ve kanitlanmis , uefa da filan cezalandirilmis olsaydi bile
elbette bu pankart ile mac sonuclarinin hep 10 mactir fb lehine olmasi alakali olaylar degil fakat zaten ortada "ts hep bize yatar" gibi sacma bir algi varken kamuoyunda "GS de simdi bunun diyetini oduyor" dusuncesi yaratan bu sacma pankart yuzunden dogan bir tartisma yuzunden ben ua forumunda tonla kavga yasadim
bir cok yararli is ve organizasyon yapmislardir eyvallah ama bu pankart GS Tarihinin yuz karasidir ve bu olay sonrasinda bu hamsi guruhu fenerden cok bize gudulenmislerdir , yalaka imajina sokmak isteyenlere terso yapabilmek icin
kendi ayagimiza kursun attigimiz sacma otesi bir olaydir
su forumda aynisi tam ters olsa fb ya da bjk ye de bu destek pankarti acilirdi , konu hangi takim oldugu degildir , adalet amacliydi diyen varsa da samimi olun derim