Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
neden 3. kisi perspektifinden konusuyorsun bizimle, bizi kucukmu dusuruyorsun fatih. raporladim. umarim en agir cezayi yersin
Hamza suan cok sinirli.Hamza hocam maci cevirecektir kimsenin suphesi olmasin.
Anlatim sekli. Neyse. Saka yapmisdim zaten. Herkesi esit olarak ceza dagitiyoruz, ama burda herkes esit degildir bunu anlatamadik heralde size. Daha önce aynisindan ve devam ederek küfür kullanirsan cezani yersin, yoksa daha önce uyarin varsa vs. vs. Ha bide tabi küfürün agirina, onuda biz degerlendiriyouz. Neyse konuyu dagitmayalim, varsa bir itirazin PM'den her zaman sikayet edebilirsin (Ya da sikayet, öneri vs. konusunda).3. kisi persfektifi ? Anlamadim...
Kucuk dusurmeklede alakasi yok... Ben gercekleri soyledim... Bana kufur imasi diye ceza veriliyor adamlar Yorrak diyor (JOR) raporluyorum birsey olmuyor... Bildigim dogrulari herzaman soylerim, haksizliga veya cifte standarda gelemem..
Derken 2-0 oldu
Anlatim sekli. Neyse. Saka yapmisdim zaten. Herkesi esit olarak ceza dagitiyoruz, ama burda herkes esit degildir bunu anlatamadik heralde size. Daha önce aynisindan ve devam ederek küfür kullanirsan cezani yersin, yoksa daha önce uyarin varsa vs. vs. Ha bide tabi küfürün agirina, onuda biz degerlendiriyouz. Neyse konuyu dagitmayalim, varsa bir itirazin PM'den her zaman sikayet edebilirsin (Ya da sikayet, öneri vs. konusunda).