16/17 H:17 | Bursaspor 1-2 Trabzonspor | MS | 13 Ocak

Ben deminden beri saka yapiyorsunuz zannediyordum adamin adi gercekten Dame Ndoye (Damdoy) mus :asd:

Son düzenleme:
Bunun icin sari kart verilmez bana gore.

e fatyden iyi herif
napsin hamza irkcilik yapmamak icin daha dandik adami mi oynatsin
En başında transfer döneminde daha iyi birini alabilirdi

Sırf Türk diye tutuyor onu bence yabancı olsaydı yerine transfer isterdi :)
Bursaspor seviyesinde değil o Merter falan
Resmen orayı da akhisar'a çevirmiş

En başında transfer döneminde daha iyi birini alabilirdi

Sırf Türk diye tutuyor onu bence yabancı olsaydı yerine transfer isterdi :)
Bursaspor seviyesinde değil o Merter falan
Resmen orayı da akhisar'a çevirmiş

yabanci aldiriyor yaw sag bek aldilar stancuyu aliyolar delvalle john fln harzo zamaninda geldi vs vs
akhisardan bi stoper aldi o biraz tirt ama merter oyle cok les bi herif degil bence

Bana sanki Trabzon nokta atisi yapmis gibi geldi arkadaslar.. Tamam suan 10 kisiler ama ilk yariya nazaran bayagi bi toparlamislar bekleri felan gibi geldi sanki

ertugrul, kubilay fln
bunlar 12-13 yasinda adamlar
bunlari 11 oynattigi icin harzoya bravo denecegine irkci denmesi, bence YALNIS !!!

Bana sanki Trabzon nokta atisi yapmis gibi geldi arkadaslar.. Tamam suan 10 kisiler ama ilk yariya nazaran bayagi bi toparlamislar bekleri felan gibi geldi sanki
Trabzon ilk yarıda da iyidi ama gol atamıyorlar. Hayvan gibi pozisyona girip kaybettiler çoğu maçı

Trabzon ilk yarıda da iyidi ama gol atamıyorlar. Hayvan gibi pozisyona girip kaybettiler çoğu maçı

O kadar takip etmedim... Denk geldigim maclarda cok oynuyorlardi ama simdi biraz toparlamislar gibi... Bekleride yenimi eskimi veya defansif oynadiklarindanmi kaynaklaniyor (malum 10 kisi) bilemeyecegim ama adamlar pozisyonlarini kayip etmiyor.... Bizim bekler hep bos...

Yusufun kariyer başlamadan bitecekti

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mal gibi vurdu topa

Kaçanlara bak

Besbelli Trabzon silkelenmiş kendine gelmiş transfer böyle birşey işte..
Doğru ise tabi..

Irkçı Hamza maç sonu istifasını verir.Rezil bir takım yaratmış her zamanki gibi.10 kişilik leş ts ye 45 dakka 2 pas yapamadılar.

Geri
Üst Alt