16/17 H:17 | Konyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 14 Ocak

vay be lig basladi tek yeni oyuncu ilk 11 de oyniyacak oda nekadar hazir belli degli. bizi yaniltmadigin icin sana tesekür ederiz dursun baskan

Bugün günlerden Galatasaray :gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak:

Ahmet yedek soyunur.
İlk 11 semih ve hakan denen 2 pozisyon bilgisi 0 adamla başlar yanlarındada sabri denen kereste.
Sabri ve semihin oynadığı maçları iZlememek merak bile etmemek lazım aslında.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

maçı şifresiz izleyebilecek miyiz bein sports'da?

dün sorun olmuş , izleyemeyenler şikayet ediyordu TS maçını..

takımı taşıyan adamlar ( bruma, yasin, podolski) yok. kısır sıkıntılı zevksiz bir maç bizi bekler. bu savunmayla gol yiyeceğimizde garanti. herşey konya galibiyetini işaret ediyor. ama yenersekte şaşırmam. böyle zamanlarda kazanıyorız nedense

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Korkacak değiliz beyler. Kazanırız Allahın izniyle. Galatasarayın genlerinde olumsuz şartlarda kazanmak vardır bunu unutmayın please.

Sürpriz skorer lazım bu maçta Eren dışında.

Çünkü Yasin(bunun ismini yazarken bir garip oldum) , Bruma, Poldi gibi gole yakın adamlarımız yok bu maç.

Sneijder'e çok iş düşüyor. Selçuk denen kaptan bozuntusu da biraz sorumluluk alır bu maç inşallah.

Sürpriz skorer lazım bu maçta Eren dışında.

Çünkü Yasin(bunun ismini yazarken bir garip oldum) , Bruma, Poldi gibi gole yakın adamlarımız yok bu maç.

Sneijder'e çok iş düşüyor. Selçuk denen kaptan bozuntusu da biraz sorumluluk alır bu maç inşallah.

Garry var ama oynarsa.

Josue falan oynamasin. Muslera - sabri(gonul isterki linnes) - semih - balta - carole - de jong - selcuk - garry - sneijder- poldi - eren

Transfer durumu netlik kazanmadıkça Podolski oynatılmaz bence.

Öyle ya da böyle Ahmet ve Rodrigues ilk 11 başlamalı.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

yeni transferimiz yasin oynuyor mu yoksa cezalı mıydı?

Takımın hücum gücünün %50'si Bruma yokken neler yapacağız merak ediyorum.Yan pas geri pastan ibaret olmasak bari.

Geri
Üst Alt