Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 36.328
- 9.693
- 2.568
iyice çamura saplanırız :/
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neye göre maglup oluruz diyorsunuz?
Adamlarin bilmem kac yildir galibiyeti yok bize karsi. Ha gecen sezonki Konya'dan daha kötü simdiki Konya bir de bunu da unutmayin.
Aykut önce 1 puana yatar. Baktı defanstan çıkamıyoruz konya taraftarının gazıyla 2-0 alırEvet net bir sekilde fikrim degisti. 180 derece döndü de diyebiliriz.
Bu takim galibiyet malibiyet alamaz iki deplasmandan.
Evet net bir sekilde fikrim degisti. 180 derece döndü de diyebiliriz.
Evet net bir sekilde fikrim degisti. 180 derece döndü de diyebiliriz.
Arkadaslar ilk once ben demistim simdi kıvarmayalım lutfen, kimse dememisken demistim !!!?3 puanin imkansiz oldugu hususunda fikir birligine varmak isterim seninle /:
GALATASARAY'IN olduğu yerde umut vardırArkadaslar ilk once ben demistim simdi kıvarmayalım lutfen, kimse dememisken demistim !!!?
Utopik buldugum 1 soz !!!GALATASARAY'IN olduğu yerde umut vardır
Demek isterim
NKGSDVBS
TapaTalK
İddada boyle 1 mantik yoktur Osman reyiz parayi koklamak icin 10 cifte sansa yuklu girelim.bu arap yenilgisi cok iyi oldu 0-2 kazanacagimiz bir maç..
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Maça başlıyoruz ilk 5-10 dakika pas yapıp büyük olduğumuzu göstermeye çalışıyoruz.
Rakip 10.dakikadan itibaren lan bunlarda bi bok yok şu oyunlarına bak biz bunları yeriz demeye başlıyor.
Baskı yemeye başlıyoruz rakip golü buluyor.
Rakip 3 puan ile ayrılıyor.
Konya'nın 10 çifte sansi 1.55 civarı verirki GSarayi karsina aldığın bir maç icin cok kotu bir risk..gerek konyayi gerek aykutu her daim her seraitte yeniyoruz maçtan sonra unutmazsam alintilarim bu mesaji.. skor 0-2 büyük ihtimal..İddada boyle 1 mantik yoktur Osman reyiz parayi koklamak icin 10 cifte sansa yuklu girelim.
Ne oldu hayırdır?