16/17 H:18 | Alanyaspor 1-4 Beşiktaş | MS | 23 Ocak

Şampiyonluk şansı: 1 ortasaha ve forvete bakar.
Mesele bunları alıp oynatacak ekipte.
Hakan,Selçuk ve sabrili kadro kayseriden bile şampiyonluk alamaz.

SARI-KIRMIZI!

Valla kadro kalitesi olarak rakiplerimizin çok gerisindeyiz yav :38573:

Daha ikinci yarının başında beş puan yüzünden Galatasaray taraftarı şampiyonluk gitti diyorsa hemde lider ile içerde maçı olmasına rağmen ne diyim utanın Riekerink, Yönetim ve topçu bozuntuları

alanyaspor helva gibi takım.kargalar 5 tane atar bugün.

Kuvarejma ligin lensten sonra en büyük topçusu.

millet salak mı bizim gibi bu saatten sonra puan bıraksın kolay kolay bu beşiktaş 5 sene daha şampiyon olsa bi bok olmaz ama yerinde sayarlar hala

Öyle konusuyorsunuz ki sanki ligin son 3 haftasina girmisiz ve 5 puan fark atmislar. Ligin 18.haftasinda bunlari demek yanlis, ha bizim takimdan bir halt olmaz o konuda ben de hemfikirim ama bu saatten sonra Besiktas puan birakmaz demek de cok mantikli degil acikcasi.

Bizim milyonluk esseklerde utanma yok ki hirs yapip adam gibi futbol oynasinlar. 1-2 adam haric hepsi sahada ölü gibi geziyor.

Kalpar malinin kuracagi kadro bukadar olur. Amatörce oynayip 2 tane yediler. 4-5 olurdu simdiye kadar gerci.

iste futbol !!!

Besiktas lider olur boylece.

Şu oğuazhana bakıyorum birde selçuğa bakıyorum gereçkten arada dağlar var. Malesef Futbol aklı olmayan o kadar çok oyuncu varki bizde başımızda fenerli olsa böyle kadoı kurmazdı.
Ve bu adamlar hala bu takımda ve 11 de oynuyor. Ve hala kimseden tepki yok...

Bunlarla Arena'daki maçımızda takımın başında Riekerink olursa geçen seneki gibi yine yeniliriz. Hasan Şaş falan gelsin bari.

Bedavaya aldilar demi bu Babeli biz gittik Rodriqueze 3.5 bayıldık

alanyada orta saha diye birşey yok stoperlerde ağır mal

Geri
Üst Alt