16/17 H:18 | Karabükspor 2-1 Galatasaray | MS | 21 Ocak

Ulan Erenin oynadığı maçlarda bir tane orta açmayız ceza sahasına,şimdi eren yok habire yan top atıyorlar.

bu ne bicim mac ya senin gibi hakemin ben ... bu arada calık denen cöp az daha kaptırıodu orda leş herif

Bu Seleznyov ağır ***

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu penaltıyı ne fenere nede bjkye verebililr . Ama bizde başkan yok. Sene başından beri her hafta bir penaltımız verilmedi. sende başkan ve yönetici olmayınca böyle şerefsiz eyyamcı adamlarda seni ezer.
Galatasarayı yönetenlerden nefret ediyorum.

Ahmet çalığa kart gösteren adam ****. selçuk, balta gibi ruhsuz adamlar aldığınız paralar haram olsun. Ulan iki itiraz edin lan ruhsuzlar.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Acil Josue-Eren. Poldi forvet arkası.

Dursun adamsan hakem odasını basarsın

Yasin'in pozisyonda gordugum kadariyla el yok ama hakemin bir seyler uyduracagi belliydi cunku gol icine sinmedi hakemin. Boyle uydurma penaltiyi gozunun onundeyken vermesi ne kadar sinsi oldugunu gosteriyor.

rakip Carole faul yapıyor adam penaltı veriyor inanılır gibi değil

Podolskide çok bozuk ve sinirli oynuyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İğrenç türk futbolu tiksiniyorum !

Hele ters psikolojisi yapıp tertemiz gol için 25 dakikadır ağlayan ezik karabük taraftarı....

Sizin şerefinizi öpüyim ben inşallah 2.yarı cücü şerefsizi bu maçı dahada fazla katleder şerefini sevdiklerim

TapaTalK

Şerefsiz herif yine eyyam yaptı.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eyyamci eğer yasinin pozisyonuna el diyipte penaltı pozizyonuna penaltı diyen en fanatik en ********

C2tYMMiWQAgEaFL.jpg

Josue geldi geleli takima hic bir katkisi yok

Bruma kendini toparlamasi lazim

Ikinci yari josue out rodrigues in

Geri
Üst Alt