16/17 H:18 | Karabükspor 2-1 Galatasaray | MS | 21 Ocak

Nasuhi Sezgin: "Çekişmeli bir maç oldu, mağlup olduğumuz için üzüntülüyüz. Son haftada 3 deplasman maçı oynadık, futbolcular yorgunlar."

bunlar dalga gecmek icin konusuyorlar herhalde

riekerink ve ayhan akman bukadar korkak bi takim olamaz ulan degisiklik yapin be 80 dakika izlediniz josue ile riekerink kaseti mi var anlamadim bunedir yapilmasi gerekenler belliydi(eren-josue , bruma-rodriguez) ama korkak yanlis tercih yapmaktan korkan riekerink ve ayhan akman ve orda ki diger yeteneksizler, beceriksizler resmen izlediler ayaga kalkip gaz bile veremediler yazik

Dursun ve yönetimin eleştirilmesi gerekirken yine Riekerink ve 2-3 futbolcunun etrafında dönüyor mevzu. Riekerink falan ufak detaylar ya git dersen gider zaten ne sözleşmesi var ne tazminatı.

gürcan rikiringi övüyor ulan ne seviniyorlar var ya

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

''Teknik Direktör'' e sahip olmanın faydalarından dolayı kazandı,Karabük.

Kafasinda futbolu bitirmis dolu adam var takimda.

lan 24milyon euro sadece bonserviz icin kullanildi !!
laaaan halen SABRI VE SELCUK oynuyor! dursun denen pislik Galatasarayi satiyor

iki mac yine kazaniriiz sonra yine koyarlar

cuney cakir denen pislik sizce niye bu maca verildi,

alin lan dursunu bir yerinize sokun?

UNAL AYSALA laf edenler nerde??? bugun aysal olsa sessiz kalirmiydi

Poldi'ye japonya'dan teklif varmis, muhtemelen 5-6milyona satilacakmis, satin gitsin anasini satiyim, gitmek isteyene kal demeyin.

Bu başkan ve yönetim
Genel kurul(senelerdir şu klübe adam gibi başakn ve yönetim çıkraamayan adamlardan hayır gelmez)
ultraslan
yetersiz ve rezalet kadro
işimiz çok zor.

geçmiş olsun. Herkeze iyi forumlar.

Yillardir sabri'yi, selcuk'u, hakan'i izliyoruz

Yeter be

Muslera ve Rodriguez hariç kim giderse gitsin umrumda değil.

O degil de haftaya da mi deplasmanda oynayacaz? Mübarek, her hafta deplasmanda oynuyoruz. S.kayim böyle lig planlamasina. Oynatin her hafta bizi deplasmanda anasini satayim, sonra da havlu attiktan sonra oynariz arenada 53 kisiye

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Ne diyorsun Sarper sampiyonluk gelir mi?

Şampiyonluk sadece bize bağlı bir şey değil ki,diğer takımlarla yarışıyoruz bir yanda.Burda bugün böyle sövüyoruz,Bjk de Alanya'ya yenilecek,Fener-Başak berabere bitecek belki?Bir cacık oynamadık,bugün resmen saçma sapan bir mağlubiyet aldık bunlara okeyim de şampiyonluk gitti demek olmaz,daha 16 hafta var.

Ancak Riekerink konusunda hemfikirim,ben maçı nasıl izliyorsam o da öyle izliyor.Gol yiyince anca aklına geldi Eren'i oyuna almak.Onu kovarsak işimiz bayağı kolaylaşır.

Bu ne lan kimse penaltıyı tartışmıyor yasini tartışıyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt