16/17 H:18 | Karabükspor 2-1 Galatasaray | MS | 21 Ocak

5 milyon euroya sattıkları Poldi bugun yine klass bir gol atıp veda eder bizlere.Kazma Eren'e kaldık

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

igor babanin yaptigini dunyada 2-3 td anca yapabilir, yeni bir ligde 15 yeni topcu her babayigidin harci degil. tudor oyle bir babayigid. jor ise her firsatta zirlamayi gorev bilmis u4 takimi calistiracak kalibredeki bir 3kagitci

Kolay mac kazanamadigimiz icin Karabükspor´un eksikleri birsey ifade etmiyor. Zor bir mac olacak.

Linnes´in yavas yavas bekledigimiz performansi sergilemeye basladigi anda yine kulübeye cekilmesi cok yanlis.

Semih´e yüklenecegimize Ahmet Calik´in oynamasi gerektigini düsünüyorum.

Rodrigues´in ikinci yarida fark yaratmasi düsünülüyor sanirim, ancak Yasin´i yine ilk 11´e alacagima Rodrigues ile baslamayi tercih ederim.

Benim tercihim:

______________________________Muslera_________________________________

___Linnes_____________Ahmet Calik_______Hakan Balta_____________Carole_______

_________________________Selcuk_____De Jong____________________________

_________Rodrigues_____________Josue____________________Bruma_________

_____________________________Podolski_________________________________

Eren´i cekemem, Sabri yüzünden gol yiyemem, Yasin´i de hemen affetmem. Burasi Galatasaray

artık bu maçı da alamazlarsa.........

C2r1o_EWQAMnN-9.jpg

Bu maçta karabük'e saplarsak eğer ki önümüz açık.

Bjk maçına kadar son sürat gideriz ama ondan sonrasını bilemiyorum.

TapaTalK

Eğer yenilirsek Riekerink'i orada bırakıp Tudoru getirsinler.

Sabri kesin olaral ilk 11 başlayacaktır. Allah verede semihle başlamasa.
Gerçi karabükte forvet yok hatta topu ileri taşıyacak oyuncular dahi yok. Bir tek Tanhase olabilir onu da tutarlar artık o kadarda eeşşşek olmasınlar bir zahmet.
İşi ilkyarıda bitirmemiz lazım yoksa maç sonlarına doğru oyun sıkıntıya giriyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çok krıtık maç. Önemli maç. Rakibin eksigi çok umarım kendimizi salmadan ciddiyet ile oynarız. Ciddi olursak yeneriz zaten.

Bence karabük maçına çift santrafor'la çıkmak saçmalık

Biz zaten ileride top kaptırdığımız her pozisyonda sıkıntı çekiyoruz gol pozisyonu oluyor
Birde üstüne çift santrafor oyna Bruma-Poldi-Eren filan geriye asla dönmez büyük ihtimalle Yasin oynar oda dönmüyor

Orta alanımız zaten delik deşik oluyor 3 kişiyken bile birde 32 yaşındaki 2 adamdan ortasaha kurmak nedir böylesine ciddi kontra vuran bir takıma karşı ??

Ortasahayı ne kadar kalabalık ve dirençli tutarsak o kadar iyiyidir ahh keşke Tolga iyileşmiş olsaydı Tolga-De Jong oynardı

Ama 2 orsaha ile oynayıp De Jong-Selçuk oynayacağına Birhan oynasın daha iyi

Şimdi teknik direktörler tam tersi olsaydı bizde Tudor onlarda JoR olsaydı kesin %99 bizdeydi maç derdim
Ama Teknik direktörler böyle olunca acaba mı ? demeden geçemiyorum

Birde Selçuk olabiliğince defans'dan ufak oynasın onun kaptırdığı toplardan gol yemekten bıktım usandım artık :38573:

Tahmini kadrolar nedir?

Tahmini kadrolar nedir?

KARDEMİR KARABÜKSPOR: Ahmet Şahin, Kerim, Gaman, Barış, Latovlevici, Ceyhun, Kokalovic, Lazarevic, Zec, Tanase, Seleznyov.
GALATASARAY: Muslera, Sabri, Ahmet Çalık, Hakan, Carole, Selçuk, De Jong, Yasin, Podolski, Bruma, Eren.

Geri
Üst Alt