16/17 H:18 | Karabükspor 2-1 Galatasaray | MS | 21 Ocak

Josuenin ne işi var lan ilk 11de?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Josue'yi çıkarın.

bu kadrodan birde podolsky i çıkarıcaklar artık siz düşünün bu izlediğiniz galatasaray mı herhangi bir anadolu takımımı?

josue ve yasin 11 de. kötü oldu bu. özellikle josue yanlış oldu, boşuna 45 dakika kaybedecez.

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Riekrink defolup gitsin köyünde 0-6 yas grubuna futbol oynatsın

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muslera
Sabri - Ahmet - Hakan - Carole
Selcuk - De Jong
Yasin - Josue - Bruma
Podolski​

josue sağolsun bjk maçında bizi 3 puandan etti o günden beri kılım bu herife ayrıca yasin'in yerine rodrigues başlasaydı keşke.

Podolski <> Eren yapmak nasıl aklına gelmemiş acaba?

Valla kusura bakma JOR bugune kadar hep destekledim seni ama bu sefer ben bile elestirecegim :mad:

Lan Yasin ve Sabrinin ne isi var kadroda Linnes ve Garry dururken angut :sopa:

Not: Garry 20 kusur gun antremana cikmamisti bize gelmeden once, acaba daha 90 dakikayi cikaracak duzeyde degilmi (diye dusunmedende edemedim) ama Linnes?

Josue ilk onbirde garry yedek..

Bi defol git rikerihng misin ne haltsın

Ya bu rikerink in bişeyden anladığı yok ya selçuk ve sabride ne buluyor anlamıyorum sabri Konya maçında bir gol attı artık kontratı nı uzatırlar Selçuk'un oynayacak hali yok nedense hep ilk onbir de böyle hocanın ..... bu sabri ile selçuk u bu takımdan kovacak babayiğit yokmu ya

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

en azından geçen haftadaki gibi linnes-sabri olmalıydı çok büyük hata sabri sağ bekte yapamıyor sırf geçen hafta gol attı diye, linnes yedek

Bizim kulüpte kadar hic bir yerde bu kadar sacma olaylar olmuyordur.

Yasin kadro disi birakiliyor, devre arasi kampina götürülmüyor ama devre arasi sonrasinda ikinci macta direkt ilk 11 basliyor.

Josue'ye deginmiyorum bile.

bu herif aynen ırkçı gibi ruh hastası boyutunda takıntılı yedekte di maria olsa emin olun 11 baslatmaz

yasin üstelik kamp dönemi gecirmedi mal herif

Josue bu maç iyi oynadı oynadı yine mal gibi oynarsa transfer dönemi bitmeden acilen şutlanıp defolup gitmeli.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt