16/17 H:18 | Karabükspor 2-1 Galatasaray | MS | 21 Ocak

karabükte sol ayaklı kel bir adam var penaltı gibi frikik atıyor duran top vermemek lazım

yasinin ozur dileyip cezasini odedikten sonra kadroda olmasinda sorun yok bence
snyder de itirazdan bizdeki kariyerinde 55. sari kartini falan gordu, gereksiz yere cezali duruma dustu. onu da mi kadro disi birakalim ¿

kbukte orta sahada baris oynar herold

Ulan bi haftadır su maçı hevesle bekliyoruz tum zevkimizin icine etti bu hoca denen şahıs

Hakan-Sabri-Selçuk-Yasin bu 4lü ile maç kazanmamız çok düşük ihtimal artı Sneijder yok

Yasin neyse en azından adam oynuyor sabri ile selçuk ne alaka ayrıca ben Tolganında sakat olduğuna inanmıyorum sırf selçuk oynasın diye adamı sakat gösteriyorlar

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

22145.jpg

1)Sağ kanat leşşşh

2)Defans dörtlüsü desen leşşh

3)Ortasaha desen bambaşka bir leşşh

Şu sahaya çıkacak 11'de bana göre formaya layık adamlar De Jong-Bruma-Muslera-Poldi geri kalanını kaldır çöpe at

Yasin neyse en azından adam oynuyor sabri ile selçuk ne alaka ayrıca ben Tolganında sakat olduğuna inanmıyorum sırf selçuk oynasın diye adamı sakat gösteriyorlar

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

acıkcası artık banada öyle geliyor ama şu da gercek selcugu kesecek göt yok jorda selcuk o yüzden cok rahat adam biliyor yatsada senelik 3milyon alacagını

yasinin ozur dileyip cezasini odedikten sonra kadroda olmasinda sorun yok bence
snyder de itirazdan bizdeki kariyerinde 55. sari kartini falan gordu, gereksiz yere cezali duruma dustu. onu da mi kadro disi birakalim ¿

kbukte orta sahada baris oynar herold

Şakamısınız siz ya yoruma bak.
1- Yasin sabaha kadar da özür dilese affedilmemesi lazımdı. Yönetimin gevşekliği taraftarada yansımış.
2- Sneijder ile Yasin'i bir tutmak nasıl bir kafa yapısıdır. Verdiği katkıları karşılaştırsak neler çıkıcak kimbilir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şakamısınız siz ya yoruma bak.
1- Yasin sabaha kadar da özür dilese affedilmemesi lazımdı. Yönetimin gevşekliği taraftarada yansımış.
2- Sneijder ile Yasin'i bir tutmak nasıl bir kafa yapısıdır. Verdiği katkıları karşılaştırsak neler çıkıcak kimbilir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ne diyon lan bos bos konusma
disiplin konusunda heralde bir tutacaksin birini daha iyi topcu diye kayiramazsin
yasinin yaptigi hiyarlik ama kampa goturmedin 1-2 mac mi ne oynatmadin daha cezayi uzatmaya gerek yok
ha gary varken oynarmi tartisma konusu

Dua edelim karabük en iyi oyuncularından yoksun çıkacak maça.Yoksa bizi rezil eder gönderirdi

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yasin ve selcugun sakadlanması lazım

acıkcası artık banada öyle geliyor ama şu da gercek selcugu kesecek göt yok jorda selcuk o yüzden cok rahat adam biliyor yatsada senelik 3milyon alacagını

Nasil yok? Adam zamaninda kesti medya bi anasini bellemedigi kaldi, destek oldukmu JOR a? Olmadik... Eger o gun yalniz kalmasaydi bugun Lescuk oynamazdi diyecegimde eger Tolga gercekten sakat ise yerine kim oynardi acaba?

Karabük 3 Stoper ve 3 Sol Açık ile oynuyor.

Enteresan...

Nasil yok? Adam zamaninda kesti medya bi anasini bellemedigi kaldi, destek oldukmu JOR a? Olmadik... Eger o gun yalniz kalmasaydi bugun Lescuk oynamazdi diyecegimde eger Tolga gercekten sakat ise yerine kim oynardi acaba?
Kuş beyinli taraftar o gun twitterda #KaptanYalnızDeğildir tarzı tag açmıştı.Bu gerizekalılar yüzünden çekmedigimiz çile kalmadı

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Josue 10 numara oynuyor geldiğinden bu yana en verimli performansını verebilir bugün.

Geri
Üst Alt