16/17 H:18 | Karabükspor 2-1 Galatasaray | MS | 21 Ocak

Ben onu bunu anlamam rakipte 7 tane adam yok.

Güle oynaya kazanmamiz gereken bir mac. Eger yine "oynadigimiz" futbol ile kabiz olacaksak sahadaki futbolculara da lanet olsun.

Çıkardığın kadroyuda Josue'yi de Sabri'yi de özellikle Yasin'i de öpeyim JoR

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

erenin olmaması bencede dogru erende olunca 2 tane yerinde çakılı duran adamla oynuyoruz

Jor ögle saatlerinde zemini incelemis

Puan kaybinda zemini bahane edebilir

Tudor hocama bakin lan bizim icin ilk kez takim elbisesi giyinmis

Josuenin iişi yok bu kadroda.
Linnesin olmamasına, sabrinin ve yasinin ilk 11lerine alışkınız ama Josue ne alaka lan? Ne yapmış Josue de bu maç yapsın? Veya eren de yok da Josuede mi var?

Tudorun en çok güvendiği konu Jorun çıkartacağı saçma kadroydu onu da yaptı zaten

Sana gore ideal kadro neydi (ilk yari) ?

tek yanlıs var bence yasin gibi kamp gecirmemis ve suclu bir adam yerine zımba gibi hazır garry oynamalıydı

sabri ve selcugu saymıyorum artık bu 2sini modric dani alves gelse kimse kesemez

josue kararıda mecburen dogru

C2tGS0EUkAA-m6G.jpg

Josuenin iişi yok bu kadroda.
Linnesin olmamasına, sabrinin ve yasinin ilk 11lerine alışkınız ama Josue ne alaka lan? Ne yapmış Josue de bu maç yapsın? Veya eren de yok da Josuede mi var?

Poldi - Eren de aslinda cok duragan bi 3. bolge olmazmiydi rdas?

sabri selcuk semih gibi kan emicileri bu takımdan ancak kalli gibi bir alman keser aldıgı paraya tribündeki polarcılara filan bakmaz

tek yanlıs var bence yasin gibi kamp gecirmemis ve suclu bir adam yerine zımba gibi hazır garry oynamalıydı

sabri ve selcugu saymıyorum artık bu 2sini modric dani alves gelse kimse kesemez

josue kararıda mecburen dogru

Sen hic bi zaman dogru kadroyu cikarmayacak dedin ama, su dedigin o dediginden farkli...
Garry konusunda sana katilmakla beraber soyle dusunuyorum... Kendisininde dedigi gibi bize gelmeden adam 3 hafta yatmis, 90 dk yi cikaracak kondisyonu yokmu acaba?

latovleici tehlikeli adam.umarım bu akşam başımıza bela olmaz.

Geri
Üst Alt