16/17 H:18 | Karabükspor 2-1 Galatasaray | MS | 21 Ocak

Bu joru yollamayan o cücünün hayatıyla oynamayan gs yönetiminin belasana söverim şu saatten sonra

Kırmızı yedi bir de şimdi.

Yalvarıyordu herif ikinci sarı kart için zaten. Allah belanı versin Balta, bu kaçıncı gol yedirmen bu sezon Allahın malı.

Adamlar allahtan eksik

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

JOR

Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu kırmızı nin asıl adresi belli:

260778_ob2c1.jpg

riekerink hala destekleyeni Allah'a havale ediyorum kesin fenerlidir lami cimi yok orda ayhan akmanin da mi hic kafasi basmiyor gole ihtiyacimiz var gidip en skorer en formda oyuncumuz yasini cikariyor bruma ve ruh gibi dolasan josue sahada saka gibi ya 2-1 oldu dakika 83 simdi ereni al Allahinizdan korkun yeter artik sampiyonluk istemiyorum vallahi ayhan akman ve riekerink gitsin bu neya yaziiik

Bu takım stopersiz orta sahasız sağ bek sol bek ve forvetsiz oynuyor şu anda. Daha farklı bir sonuç beklemiyorum.

Riekerink defooooooooooooooooooooool

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gelen ortada rakibe bakma bile stopersin ya vurdur kafayı golü yedir.orta sahaya gelen topta rakibe vur kırmızı kart gör.Bu kadar aptallar topluluğunu kovmak nasıl olacak acaba.Dursun denyosundan başlamak gerek Riekerink'le devam edip futbolculara gelmeli.

Ya bi insan her hafta mi yanlis tercih yapar yahu bir kere tam yerinde ve zamaninda yap her hafta s*kik sokuk degisiklikler.

Kardesin sneijder yoksa ozurlu josueden birsey beklemeyeceksin. Oyunu kurmasini ceza sahasi disindan sut cekmesini isteyecegin bir adam var, bu adami hangi takima koyarsan koy forvet arkasi yerine ilk alternatifin olur. Olmus essek josue ne yapti 25 mac oldu yahu ne yapti da tercih meselesi oluyor.

4-4-2 yaparsin bruma-rodrigez kanatta yasin podolski forvet full atak oynarsin, yasin yerine ereni koyarsin cift forvet olmadi cekersin podolskiyi geriye.
Yapilmayac tek sey bos kaleye heyecanlanan beyinsize guvenmek.

Ne desek bos bu herifle ilk 4 mucize polyanna olmaya hic gerek yok

dakika 83 de eren giriyor.

C6833 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
skor bir bir şampiyonluk için oynayan takım yürüyerek oynuyor ne bir tempo ne bir isyan

Geri
Üst Alt