16/17 H:18 | Karabükspor 2-1 Galatasaray | MS | 21 Ocak

Karabük de bir de 7 oyuncu eksik.

Bir de olayın burasından bakın, yani o 7 oyuncu olsa bi de ne olurdu.

Ulan embesil mahluk madem balta hanzosunun sarısı var çek carolü stopere çak linnesi. Atak yapamıyor ulan takım sığır herif 85te sen ereni sok anca

Gs benim için bitmiştir ben bu eziyeti çekemem 2010-2011 ve öncesi tüm parasız yıllarımızın cefasını çektik ama böyle malca şekilde yönetilen bir takımla şu saatten sonra işim olamaz

riekerink az aliyor kalsin diyenler var bazen onun yerine git ozaman teknikdirektorsuz cik daha masrafsiz yaa defol riekerink defoll

nerde bilmem ne çocuğu bizim Arma altında toplanmış bıktım gerçekten bıktım

orada değil hakan balta popescu olsun bu takımdan bsk olmaz. orta saha yok lan takımda başkan yok yönetim yok. gelmiş hakan diyorlar.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Dökülen Bruma, Josue Oyunda kalıyor. Iyi oynayan Yasin çıkıyor. Gol lazım ereni almıyor.. Eee nasıl yeneceksin?

yılmaz vural bile fark yaratır bu çapsız JOR un yerine.

Bu maç böyle giderse ki çok yüksek ihtimal çöküşün başlangıcı olacak gibime geliyo

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu takıma adam akıllı hava topuma çıkan stoper almayan o Dursunun Allah belasını versin.

Her maç kafa golü yiyoruz.

Ulan hep yan pas geri pas yan pas geri pas bu ne lan? Sorsan Barcelona stili oynuyoruz pas yapıyoruz der şerefsizler! Ulan o pasları dikine yapabilirsen Barcelona gibi olursun hıyar ağası!

Hakem ayrı bir şerefsiz, karabük camiası ayrı bir şerefsiz, yönetim ayrı bir şerefsiz, hoca ayrı bir şerefsiz, birkaç tanesi dışında oyuncular da ayrı bir şerefsiz! Bu halde nasıl şampiyon olabiliriz ki mümkün mü?

Nerede ulan FT yok futbol cahili yok futboldan anlamiyor

Su maci saplaya saplaya kazandirirdi. Galatasaray taraftari ilk once gercek degerlerina sahip cikmasini ogrensin sonra konussun. Dursun'a organize sekilde istifa tezahurati yapamayan taraftar olmusuz. Yaziklar olsun

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt