16/17 H:18 | Karabükspor 2-1 Galatasaray | MS | 21 Ocak

Yılmaz Vural gelsin. Valla gelsin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

karabük nasıl bilenmiş bu ne kin sanki şampiyonluk maçı futbolcusundan tribününe

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu yönetim gidene kadar futbol benim için bitmiştir, şu maçtan sonra bile cılız bir tepki göstermeyecekler. Bu çapsızları yaptıkları yetmezmiş gibi böyle yoksunluklarına rağmen destekleyenler varken mutlu mesut yaşasınlar kendi içlerinde. Çok maça giden veya alışveriş yapan biri değildim 3-4 ayda bir belki artık o da yok, boykot ediyorum. Haydi eyvallah.

Beinsportsta babasına satsın böyle hakemlerin olduğu ligi bu akşam onu da iptal ediyorum.

lige konya yenilgisi ile havlu atacağımızı düşünüyordum, biraz olsun şaşırttılar. geç olsun güç olmasın.

Su maci zekasi calisan ortalama bir hoca olsaydı cok net alirdi.

izledi ya cildirdim resmen al ereni tamam yanlista olsa hamle yap ya bukadar mi zor josue napmis bruma kotu olmuyor iste cikar ikinci yariya rodrigues ve erenle baslasak alirdik maci Allah'indan bul riekerink ve ayhan akman karakter ve yetenek!!! abideleri sizi

neymiş defansın bel kemiği baltaymış.. Allah cezanızı versin sizin gbi taraftarında

Bu arada futbolcu olsam Karabük trübünü gibi çirkef taraftarım olsun isterim. Bizim takımdaki gibi mentali zayıf topçular ve cücü gibi herifler hemen etkilenir. En az bi kişi fazlasın temiz

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu kadar insanın hafta sonunu zehir ettiniz ya ne diyim.

Hesap vericeksiniz hesappp

TapaTalK

Geri
Üst Alt