16/17 H:19 | Beşiktaş 5-1 Konyaspor | MS | 30 Ocak

aras ist doğumlu bu bir etken olmalı

6-0 yendik diye sevindim.

Fener'e ayiya dört tane çaktilar diye sevindim.

Bugün şu Beşiktasin oyunu görünce dertlendim.

Rakibimiz fener değil ki.

Konya güzel şehirdir bir süre yaşasanız seversiniz, halkı da iyidir (siyaseti hiç bir şekilde karıştırmadan) eskiden ev kiraları ucuzdu, öğrenci çekmeye başladığından beri epey pahalandı. Ucuz bir şehir olmasada Ankara'ya kıyasla ucuzdur, yemekleri güzel olmasının yanında fiyat olarakta makuldur. En büyük güzelliği ise dümdüz bir şehirdir, zaman probleminiz yoksa her yere yürüyerek gidebilirsiniz veya bisiklet kullanabilirsiniz.

skor 0 3 olmali

mevzu o değil zaten mevzu şu adanalı kafasından bir hayli uzaksın kendini bağdaştırabileceğin bir memleket değil adana. bence manisalı çanakkaleli zihniyetine sahipsin

Ne bekliyorsun oglum yurt disinda dogup büyüdüm ve yasiyorum, Adana manyak dolu oranin kafasina ulasmak icin yillarca icinde yasamak lazim.

Nette şöyle bir haber gordum

BAKIRKÖYLÜ ARAS YABANCI STATÜSÜNDE OYNAYACAK

Aras Özbiliz, Beşiktaş'ın 11'inci yabancısı oldu. İstanbul Bakırköy doğumlu olmasına rağmen yeni çıkan yabancı kuralından sonra Türkiye'ye transfer olduğu ve Ermenistan Milli Takımında oynamayı seçtiği için Aras, siyah-beyazlılarda yerli statüsünde forma giyemeyecek.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başlığı 0-3 olarak revize edelim

@Modlar

Arasın istanbul doğumlu olması bişi ifade etmiyor , sonucta ermeni pasaportlu ve yeni yabancı kuralından önce herhangi bir türk takımında oynamadı. Eren mesela kuraldan önce ligde oynadığı için türk statüsünde. Kısaca 12 yabancı var suanda 18 de. Net kural hatası.

Aga kural ihlali var gündeme gelmesi lazım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Konya güzel şehirdir bir süre yaşasanız seversiniz, halkı da iyidir (siyaseti hiç bir şekilde karıştırmadan) eskiden ev kiraları ucuzdu, öğrenci çekmeye başladığından beri epey pahalandı. Ucuz bir şehir olmasada Ankara'ya kıyasla ucuzdur, yemekleri güzel olmasının yanında fiyat olarakta makuldur. En büyük güzelliği ise dümdüz bir şehirdir, zaman probleminiz yoksa her yere yürüyerek gidebilirsiniz veya bisiklet kullanabilirsiniz.

Benim halam Ankara da yasiyor, Keciören mi neydi orada oturuyor. Bir kac sokak var orada mübarek Ankara mi San Fransisco mu belli degil. O nasil yokuslardir öyle.

Valla benim bildiğim maksimum 11 yabancı olması gerekiyor şu anda 12 tane var

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İnler ile Aras gavur oğlu gavurdur!

Geri
Üst Alt