16/17 H:2 | Akhisar Belediyespor 1-3 Galatasaray | M.S | 27 Ağustos

i$te bu bee:atess:

Tolga, Carole, Sneijder,Bruma, Muslera süper:o

bide Lass ve Jason gelseler aaauv cok sexy olacak:o

FB li Dick bile heyecandan altina edebilir:o

Son düzenleme:
Takımı tebrik ediyorum güzel bir galibiyet aldılar genelde iyi oynadılar. Bruma, Carole, Tolga ve Muslera takımın en iyileriydi. Ama bence maçın adamı kesinlikle ve kesinlikle Tolga'dır. İlk geldiğinde tereddütlü bakıyordum kendisine ve kafamda soru işaretleri vardı lakin bu çocuk olacak gibi. Hayırlısı bakalım umarım takım daha iyiye giderek devam eder.

carole tolga bruma muslera eren sneijder adamdır

dediğim gibi şampiyon olacağımız sezonun 2.maçını da kayıpsız geçiyoruz

Dün kü savunmamızı gördükten sonra bu takımda hiçbir şey değişmemiş.. aynı tas, aynı hamam.. Akhisarspor'un forvetleri karabük kadar beceriksiz değil.. ayrıca gol atacağımız zannetmiyorum.. kendi evimizde zor gol atıyorsak deplasmanda her maç kanser oluruz...

Skor: Akhisarspor 2 - 0 Galatasaray
Forzaya doğru haydi bakalım

özlemişiz

QQYGm3.png

Öyle böyle ilk iki haftada lige güzel bir başlangıç yaptık, bu önemliydi, gerisini getiririz umarım. Şampiyonluk yarışında olmamız önemli, çünkü biz yarıştaysak diğerleri ancak 2. Lik için kapışır.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Akhisar karşısında Galatasaraylı oyuncuların pas sayıları:

Tolga Ciğerci: 86/100
Carole: 52/59
Selçuk: 52/60
Hakan: 50/57
Sneijder: 49/63

Maçın adamları Tolga ve Bruma idi.

Tolga yine oyunu güzel dağıttı, Bruma da attı ve attırdı.

Sneijder de yavaş yavaş iyi olmaya başlıyor

Carola maçın son bölümünde çok açık versede, özellikle ilk yarı manyak bindirme yaptı ve gollerde katkısı ortada. Adam adam

Dursun istifa!!!

Akhisar karşısında topla buluşma sayıları:
Tolga Ciğerci: 112
Sneijder: 91
Lionel Carole: 90
Chedjou: 71
Hakan Balta: 68

ulan selçuk hiç değil bu tek tük kalmış seni destekleyen bi avuç taraftar için mücadele etseydin adamların seni savunacak argümanı da kalmadı, lafı dolandırıp başka futbolculara saldırıyorlar :D

Geri
Üst Alt