16/17 H:2 | Akhisar Belediyespor 1-3 Galatasaray | M.S | 27 Ağustos

Mert Aslan

Ulubatlı Souness
a6752stsllogo.png

akhisar.png
c80ecv.png
NEXljX.png

Spor Toto Süper Lig 16/17 Turgay Şeren Sezonu 2. Hafta
Akhisar Belediyespor - Galatasaray
Manisa 19 Mayıs Stadyumu
27 Ağustos 2016, Cumartesi
21:45

Zor deplasman. Rodallega, Yatabare'ye benzemez yeni ön libero yetişir inşallah maça kadar.

Değerli kaptanlarımız doğum günümde yamuk yapmayalım lütfen.Top oynayın bir zahmet.

CqKIxKjWYAAbGHR.jpg

Diarra reis'in ilk maci ve ilk golu olur insallah , Drogba gibi

Yine zemin başımıza bela olacak kesin

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Diarra gelirse götürürüz.

Aksi durumda zor.

Bu adamın transferi o kadar kilit ki takımı direk etkileyecek. Alınmazsa büyük protesto olur.

puan kaybetmezsek takım burdan yürür gider

Diarra nın bu maça yetişmesi lazım.Bu yumuşak orta sahayla her deplasmanda zorlanırız yoksa.

Kritik maç. Muslera'nın performansı üst düzey olursa 1-0 veya 2-0 kazanırız.

özeti izledim de kayseri oyun olarak ....miş tabiri caizse.akhisarın golleri şans.yenmeliyiz.

Puan kaybının mümkün olduğu bir maç.1-1,0-1,1-2'den öteye gitmez bence.Akhisar kazanamaz.

7 sezondur lige 2/2 ile başlayamıyormuşuz bu arada,bu da böyle bir istatistik olarak dursun.

Zemin yine vasat oglu vasat.

Dün o kadar acik vermemizin sebebi oyuncularin birbirine fazla uzak mesafeli oynamasi.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Dün kü savunmamızı gördükten sonra bu takımda hiçbir şey değişmemiş.. aynı tas, aynı hamam.. Akhisarspor'un forvetleri karabük kadar beceriksiz değil.. ayrıca gol atacağımız zannetmiyorum.. kendi evimizde zor gol atıyorsak deplasmanda her maç kanser oluruz...

Skor: Akhisarspor 2 - 0 Galatasaray

Dün kü savunmamızı gördükten sonra bu takımda hiçbir şey değişmemiş.. aynı tas, aynı hamam.. Akhisarspor'un forvetleri karabük kadar beceriksiz değil.. ayrıca gol atacağımız zannetmiyorum.. kendi evimizde zor gol atıyorsak deplasmanda her maç kanser oluruz...

Skor: Akhisarspor 2 - 0 Galatasaray

Kis depresyonuda olamaz. Sorun nedir bu arkadasda?

Geri
Üst Alt