16/17 H:2 | Akhisar Belediyespor 1-3 Galatasaray | M.S | 27 Ağustos

O kadar transfer yap yine Yasin , yine sabri

Ve bu yonetimden Diarra bekliyoruz

Sent from my iPhone using Tapatalk

İlk 11: Muslera, Sabri, Hakan, Chedjou, Carole, Tolga, Selçuk, Yasin, Sneijder, Bruma, Derdiyok

Muslera
Sabri - Chedjou - Hakan - Carole
Tolga - Selcuk
Yasin - Sneijder - Bruma
Derdiyok​

Bence Sinanın kesilmesi güzel olmuş.Formu rezaletti.Linnes zaten uzun süre kadroda şans bulamaz.

Sadece josue olsaydı iyiydi. Linnes senin gibi oyuncunun, senin yüzünden Sabri'yi övüyor gibi oluyoruz . Artık düşün , rezilliğini .

Yasine sans degil bu sinana kesik

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Josue yeni geldi, sinan son zamandir kotu performans gosteriyor diye dogal olarak yasin'e sans verildi.

Umarim yasin sagda oynar, eger yasin solda ve bruma sagda oynarsa JOR sinifta kalir.

Yasin ile Sabri'nin oynayacağını biliyordum o yuzden sasirmadim.Gecen seneden bir resital izleriz?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne yasini yahu?
Hadi sabriyi anladık da ne yasini?

yasin nedir yav idmansız josue maça çıksa bu çöpten daha verimli olur jor napıyorsun

Selçuk İnan, Akhisar’a karşı oynadığı son üç resmi maçta üç gol attı.

Cq4h-t3WAAASES5.jpg

hala sabriye sövenler var . Napsaydı vitaminsiz linnes i mi görmek istiyordunuz ?

Sinan ne yapmışda ilk 11 oynayacak. Saçları boyamış bi triplere girmiş. Birisine çok benziyor maçtan sonra kendi başlıgına yazıcam.

Sinan sonradan girsin bakalım... Josue'nin durumunu bilmiyorum da asıl kesik yemesi gereken Selçuk'tu oda olsaydı muazzam olurdu. Şu kadroda ortasaha aynı performans gösterirse Karabük rezaletinden farksız olur

Geri
Üst Alt