16/17 H:2 | Akhisar Belediyespor 1-3 Galatasaray | M.S | 27 Ağustos

Sinan'dan birsey beklemeyin cok basit bir oyuncu.

Emre Colak > Sinan

Cq4rDLVWIAA8vEh.jpg

Biz ne dersek diyelim , sabri , gecmiste cogunlukla umut olcan , hamit , yasin ... her gelen bunlari oynatiyor , ya da genel olarak hepsinden vazgecmiyor diyelim , hamza zamani da denizli zamani da jor zamani da ayni

ben artik demek ki biz pek anlamiyoruz bu isten diye dusunmeye basladim , sabri yasin gibi adamlarla alakali .. cunku senelerdir ayni seyleri soyluyoruz ama her gelen de oynatiyor bunlari , e adamlarin hayati futbolla gecmis, her dakika beraberler , herhalde bizden de iyidir saha gorusleri

demek ki biz anlamiyoruz

Yine forvetsiz cıkıyoruz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Biz ne dersek diyelim , sabri , gecmiste cogunlukla umut olcan , hamit , yasin ... her gelen bunlari oynatiyor , ya da genel olarak hepsinden vazgecmiyor diyelim , hamza zamani da denizli zamani da jor zamani da ayni

ben artik demek ki biz pek anlamiyoruz bu isten diye dusunmeye basladim , sabri yasin gibi adamlarla alakali .. cunku senelerdir ayni seyleri soyluyoruz ama her gelen de oynatiyor bunlari , e adamlarin hayati futbolla gecmis, her dakika beraberler , herhalde bizden de iyidir saha gorusleri

demek ki biz anlamiyoruz

Oynatacak tabii Sabriyi kesen oyuncu olmayinca. oraya 10 tane transfer yaptik.

demek ki biz anlamiyoruz

Beynim yandı

Allah aşkına 3-5 pozisyona girelim yeterin artık inme inecek tv başında, paso Muslera'ya helal olsun bee demekten bıktık.

Sneijder, Bruma ve Selcuk'un bu zeminde ciddi derecede zorlanacagini düsünüyorum. Zemin vasat.

Selcuk'u kadroda gorunce macin nasil gidecegine dair spoiler gibi oluyor

Orta saha surunecek. Tolga tek basina birseyler yapmaya calisacak...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Öyle garip yönetiliyoruz ki sadece bir maç ile transfer yapıp yapmamaya karar veriliyor.. Geçen hafta maçtan sonra forvet eksiğimiz var bunu farkettik dedi Nazifoğlu, bugün Eren hattrick yapar bu sefer de forvet transferini kapattık diyebilecek bir potansiyele sahipler.. 1-0 da olsa kazanalım şu maçı geçen hafta gibi önemli maçlar bunlar ligin başı

çok sıcak , şöyle soğuk içeği olan renktaşlar mesaj atsın :D

Geri
Üst Alt